Oppimateriaalit

Kirjat
 Joulun tähti, Risto Heikkilä
WSOY

Suomenkielinen tieteellinen syväluotaus Beetlehemin tähden arvoitukseen joka ei jätä lukijaa epäilyksen varaan. Luterilaisesta teologiasta ja nimeämispolitiikasta sekä kultavasikanpalvonnan mentaliteetista huolimatta kaikkien Raamattu -ja Mazarot-fanien ei sovi ohittaa tätä kotimaista klassikkoa! Harvinaisuus jonka ainoan kappaleen tilasimme itsellemme lehtimajanjuhlalahjaksi netin antikvaarista.

 
 Witness In The Stars, E.W. Bullinger
Kregel Publishing

Raamatullisen tähtitieteen modernin uranuurtajan klassikkoteos jo 1800-luvulta ei juuri esittelyjä kaipaa. Horoskooppi-huijaus saa melkoista kyytiä Eläinradan todellisen Supertähden tieltä tämän kosmisen tietopläjäyksen kautta! Mm. Adlibris.com myy tätä kirjaa.


Chronological Gospels 
The Life and Seventy Week Ministry of the Messiah
Michael Rood
Aviv Moon Publishing

Tässä on moninverroin enemmän kuin yksi Evankeliumitekstien käännös ja selitysteos juutalaisesta asiayhteydestä käsin muiden joukossa. Sisäänrakennettu raamatullinen kalenteri Mazaroteineen päivineen, syväluotaavat kommentaarit, heprean ja aramean alkutekstit sekä runsas kuvitus ja johdonmukaiseen historialliseen järjestykseen laitettu Evankeliumikerronta saavat tekstit elämään ennenkokemattomalla tavalla ja piirtävät eteemme teologian valheista ja harhaanjohtavista uskonnollisista perinteistä sekä vääristä käännöksistä vapaat heprealaisen Jeshua Nasaretilaisen kasvot jonka valossa DaVinci-koodikin saa osakseen lähinnä äänekkään naurunremakan! Huumoria unohtamatta Roodin tuttuun tapaan. Mm. Amazonista.


 Evangelpreneur: How Biblical Free Enterprise Empower Faith, Family and Freedom
Josh Tolley
BenBella Books 

Tässä on mielettömän motivoivaa settiä! Helppotajuinen ja mukaansatempaava opaskirja aloitteleville yrittäjille tai yrittäjyydestä kiinnostuneille jotka tahtovat etsiä kaikessa ensiksi JHVH'n (Jumalan) valtakuntaa ja harjoittaa liiketoimintaa sen pohjalta tinkimättä uskosta, perheestä ja vapaudesta! Osuvasta kansikuvasta huolimatta (tai nimenomaan kuvan todellisen olemuksen opastamana) tämä ei ole amerikkalaista menestysteologiaa. Lue niin tiedät! Tämä opas on muuttanut jo tuhansien ihmisten elämän ympäri maailman valaisemalla rehellisesti modernin työllisyyden uhkakuvia, murskaamalla vallitsevia yrittäjyyteen yhdistettyjä myyttejä ja vääränlaisia mielikuvia sekä opettamalla lukijaa hauskasti, jämäkästi ja kansantajuisesti vaihe vaiheelta - yrittämään tottakai! Olipa lukijalla sitten kristillinen identiteetti tai ei. Tämä yrittäjän kirkkain tähti sopii kaikille jota seuraamalla ei voi erehtyä väärään suuntaan.


Linkit

Videot
Raamatullinen tähtitiede (DVD): Ääni huutaa taivaissa, Robert S. Wadsworth
Mazzaroth the Story of Yeshua, Russel Judd