perjantai 22. joulukuuta 2017

Beetlehemin tähtien sota Episodi I: Syntymätähden arvoitusLuovuttamaton lähtökohta Messiaan syntymän ajankohdan selvittämiseen jota kukaan niin itselleen kuin muille älyllisesti rehellinen tutkija ei voi väistää, on Raamatun varhaiset kreikkalaiset tekstit: Luukkaan vastasyntynyt ja Matteuksen varttuneempi pojannaskali. Yhdessä historiallisten tosiasioiden kuten Herodes Suuren kuolinvuoden sekä tähtitieteellisten yksityiskohtien kanssa joista maamme ehdottomasti parhain Beetlehemin tähden asiantuntija, Risto Heikkilä on kirjoittanut.

Sitten pätkä itämaan tietäjistä Monty Pythonin näkökulmasta.

Siinä missä ateistit ja ylipäätään Raamattua satuna pitävät saattavat nähdä Monty Pythonin huumorissa lopullisen kuoliniskun myytille erityisen juutalaisen hallitsijan syntymästä, Monty Pythonit naurattavat takuuvarmasti paljon enemmän niitä (ainakin meitä) jotka ovat perehtyneet tähtitieteeseen, Raamattuun ja sen juutalaiseen kulttuurihistoriaan sillä eihän se ihan noinkaan mennyt. Ja totuus on tarua ihmeellisempää kuten sanotaan. Sen puolesta me tässä opetussarjassamme tulemme todistamaan. Emme saduista. Joten tämä takuuvarma brittinaurattaja toimii näppärästi samalla loistavana humoristisena ajatustenherättäjänä ja ravistelijana mitä perinteisiin herttaisten kiiltokuvien ja historiallisten faktojen keskinäisiin ristiriitaisuuksiin tulee.

Kuten sanottua evankeliumien varhaiset kreikkalaiset tekstit todistavat että Luukkaan ja Matteuksen kertomuksissa on kyse eri ajankohdista. Vastoin tavanomaista käsitystä salaperäiset tietäjät eivät siis olleetkaan yhdessä paimenten kanssa vastasyntynyttä kumartamassa vaan saapuivat Kuninkaan luokse myöhemmin - seuraten ihmeellistä tähteä. Tulemme perehtymään tuohon tähteen, Matteuksen kertomukseen tämän opetussarjamme toisessa osassa. Mutta katsotaanpa ensiksi tämä ensimmäinen osa Luukkaan syntymäkertomuksen siivittämänä keskittymällä Messiaan syntymän merkkiin joka näkyi syksyllä joka oli Risto Heikkilän mukaan vain yksi osa useista harvinaisista noin 18 kuukauden aikana näkyneistä planeettakonjuktioista muodostuvaa ilmiötä nimeltä Beetlehemin tähti.

Itämaan koulussa

Toiseksi Luukkaan ja Matteuksen eri ajankohtien lisäksi mikäli tahdomme oppia tuntemaan totuuden Messiaan syntymän ajankohdasta niin tähtitiedettä ei saa laittaa syrjään sillä planeettakonjuktioiden ym. taivaanmerkkien matikka ei koskaan valehtele. Joten epämääräiset komeetat, enkeli-ilmestykset ja jopa UFO:t tai poikkeukselliset ihmetähdet Beetlehemin tähden selityksenä voidaan unohtaa sillä tiede yhdessä Raamatun kanssa tuo valtavasti uskottavuutta tuttuihin Raamatun kertomuksiin jotka on sekoitettu vuosisatojen aikana paavin kirkon valheisiin ja ihmisten kehittämiin uskonnollisiin perinteisiin joilla ei ole koskaan ollut totuuspohjaa Raamatussa, historiassa saati tähtitieteessä.

Kolmanneksi tähtitieteen ja historian mukaan Beetlehemin tähden täytyi olla yhden yksittäisen ilmiön sijaan useiden tapahtumien, planeettakonjuktioiden sarja tiettynä ajanjaksona ennen ja jälkeen Messiaan syntymän (Ilm. 12:1-5). Ilmestyskirjan ”taivaalla näkyvän suuren merkin” arvoituksen selvittämisessä kotitietokoneille ladattavissa oleva ilmainen planetaario-ohjelma, Stellarium on yksi uskollisimmista modernien maagien kavereista. Softa on tämänpäivän mazarot-fanien ”DeLorean” jolla voi tehdä Paluu tulevaisuuteen -elokuvien Doc Brownin ja Martyn lailla ”aikamatkoja” historiaan (tai tulevaisuuteen) ja katsoa vaikkapa miltä Beetlehemin tähtitaivas ennenmuinoin juuri tiettynä päivänä ja kellonlyömällä näytti (esim. syyskuun 11. päivä 2 eaa tai joulukuun 25.päivä 1 eaa), missä oli mikäkin planeetta jne. Siten Stellariumin tai minkä tahansa vastaavan ohjelman avulla voi oppia lukemaan tähtiä kuin mitä tahansa evankeliumikappaletta mikäli on ensiksi hieman perehtynyt mazarotin, heprealaisen taivaskulttuurin historiallisiin perusteisiin ja JHVH-Jumalan antamien tähtien nimien merkityksiin (Psalmi 147:4) joita löytyy kaikista Eläinradan 12 tähdistöstä ja jotka ovat tähänkin päivään asti säilytetty huolellisesti yleisessä tähtitieteessä. Taivaan avoinna oleva "kirjakäärö" on kaikkien luettavissa. Mikäli tahtoo ratkaista Beetlehemin tähden arvoituksen tulee ymmärtämään että se on hyvin vaikuttava ja ellei jopa keskeisin osa majesteettista kokonaisuutta Messiaan tarinassa, heprealaisen Eläinradan tähtikuvioissa. Alkoihan Messiaan syntymästä aivan uudenlainen aikakausi pelastushistoriassa. Siksi Hänen syntymäänsä, Jumalan ihmiseksi tulemisen tärkeyttä ei voi koskaan korostaa liikaa. Siksi emme ole "pelastamassa joulua" vaan jakamassa totuutta juutalaisten Kuninkaan syntymästä juutalaisin silmin kuinkas muutenkaan!

Juuri tästä ”Itämaan koulussa” on kysymys ja sitä me täällä Danielin Perinnössä opiskelemme ja rukoilemme että mahdollisimman moni löytäisi sisälle Jeshua Messiaan, Jeesuksen Kristuksen Kuningaskunnan valoon. Uusimpana aluevaltauksena on uusi Facebook-sivustomme joten lämpimästi tervetuloa mukaan Itämaan kouluun!

Syntymän aikaan liittyy hyvin harvinainen tähtien konjuktio

Seuraavaksi etenemme syvemmälle ”kosmisen sodan” rintamalle hyvin kiintoisalla lainauksella Raamatusta ja sen juutalaisella kommentaarilla:

4. Moos. 24,17:ssa ovat sanat: 17. Tähti nousee Jaakobin keskeltä, valtiaan sauva Israelista. Se murskaa Moabin ohimot, kaikkien Setin jälkeläisten kallot. Kohdan perusteella juutalaisuudessa syntyi jo varhain ajatus, että Messiaan syntyessä taivaalla näkyy loistava tähti. Juutalaisessa perimätiedossa, joka on koottuna Talmudiin sanotaan mm: "Kun Messias ilmestyy, idästä nousee tähti, joka säteilee kuudessa värissä". Myös rabbi Abarbanel, joka tosin eli vasta 1400-luvulla, selitti: "Kalojen tähtikuviossa oli kolme vuotta ennen Mooseksen syntymää... huomattava tähtien konjuktio. "Toinen konjuktio" on tapahtuva Messiaan syntymän edellä.

-Lääninrovasti ja tähtitieteen harrastaja Risto Heikkilä, Joulun tähti (WSOY) s. 52

Mikäli olet kiinnostunut ratkaisemaan Beetlehemin tähden arvoituksen etkä vielä ole lukenut Heikkilän kirjaa tee se mahdollisimman pian sillä tulet oppimaan paljon sen kautta. Jälleen rabbien kommentaarit ovat säteilevä osoitus siitä että Messiaan suku, juutalaiset ovat kautta aikain jo tuhansien vuosien ajan tunteneet mazarotin, oman heprealaisen taivaskulttuurinsa eli milloin tähtitieteen todistuksen mukaan yhdessä Raamatun, juutalaisten pyhien kirjoitusten kanssa Messiaan piti syntymän. Rabbien satuilut "kuudessa värissä säteilemisistä" ovat silkkaa satua ja ne voi ottaa vastaan vieno hymyn kera mutta olemme tehneet sinänsä täyttä totta olevasta Messiaan syntymän "toisesta konjuktiosta" Youtube-kanavallemme ytimekkään visuaalisen tutkielman joka ei jätä juurikaan epäilysten varaan siitä milloin juutalaisten Kuningas todella syntyi ja millä tavalla Messiaan planeetta Jupiter (hepr. Tzedeq, "vanhurskas", "oikeamielinen") näyttelee merkittävää roolia tässä mahtavassa kosmisessa näytelmässä yhdessä Leijonan kirkkaimman Regulus-tähden (hepr. Melech, "kuningas") sekä Neitsyen tähtikuviossa näkyneiden suurten merkkien kanssa.  Linkki videoomme lopussa. Tässä sama grafiikan muodossa:

Kuva: Danielin Perintö
Samoin pakanat, kaikkien muiden uskontojen edustajat tietävät parhaiten milloin heidän lukemattomien kristuksien, herrojen ja epäjumalien, väärien messiaiden piti syntymän (1. Kor. 8:5-6). Jopa Egyptin historiasta perillä oleva kirjailija Mika Waltari tiesi että joulu on väärän kuninkaan juhla. Väärä kuningas on Raamatun antikristus, Messiaan vastustaja ja kilpailija (2. Tess. 2). Feikki joka näyttää aidolta mutta osoittautuu tarkan tutkimisen kautta ovelaksi väärennökseksi. Antikristuksen (Babylonin Nimrod / Baal, Persian Mithra, Egyptin Osiris, Kreikan Zeus ja paavin Khristos) syntymäpäivä on joulukuun 25. kaikissa pakanakulttuureissa eikä syyskuun 11. päivä, Jeshua Messiaan / Jeesuksen Kristuksen syntymäpäivä josta kuvassamme todistamme. Ironisesti mm. kohuttu Zeitgeist-dokumentti onnistuu esittelemään hämmennyksessään maailmalle nimenomaan antikristuksen, Raamatun Messiaan väärennöksen joka syntyi tai uskotellaan syntyneen – tiedätte jo milloin.

Täten olemme antaneet kaikki merkittävimmät työkalut niin Israelin Messiaan syntymän ajankohdan selvittämiseen ja paljastaneet samalla väärennökset joiden tie vie Rooman kautta Babyloniin.

Jatkuu Episodeissa II & III

Tykkää Facebook-sivustamme
Youtube-videomme Messiaan syntymän tarkasta ajankohdasta

Jaa artikkelimme Facebookissa. Tykkää videostamme, tilaa kanavamme sekä jaa Totuutta lahjaksi läheisillesi, kavereillesi ja vaikka tuntemattomillekin ja ennenkaikkea juutalaisille. Kerro samalla tämän vuoden upeimmasta hanukkalahjastasi, Danielin Perinnön Facebook-sivusta!

-Danielin Perintö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!