lauantai 7. lokakuuta 2017

Lehtimajanjuhlan tähtikuvasatoa

Viivat on lisätty kuvaan helpottamaan
tunnistamista
Danielin Perinnön päämaagi reippaili alkaneen lehtimajanjuhlan kunniaksi to 5.10. keskiyön aikoihin tähtien alle ja nappasi lukijoiden iloksi älypuhelimella (Huawei Honor 7 Lite) parit tähtikuvat seuraavilla asetuksilla:

ISO (herkkyys) 100 
Shutter (suljinaika) 2-4s
Focus infinity (tarkennus äärettömään)

Lukijat, näin helppoa on tähtien kuvaaminen! Puhelin maahan alustan päälle ja naps.

Keskellä pohjoista taivasta loistaa nuolenpään muotoinen kuningastähdistö Kefeus ja alempana vasemmalla kaksoisween muotoinen kuningatartähdistö Kassiopeia. Sukkotin upein kuningaspari eli mikäpä muukaan näiden tähdistöjen kirkkaimpien tähtien nimien merkitysten mukaan kuin kuva kirkkauteen koroitetusta Jeshuasta ja Israelista! Ja onpa kuvaan mahtunut laidoilta esiin pilkottavat kuuset, "pohjoisen palmut" lehtimajanjuhlan hengessä.

Taivaan alla reippailu ja Luojamme ylistys on mazarotin parasta antia ja erityisesti Raamatun juhla-aikoina älypuhelimella tai ilman. Paljain silmin aina paras johon verraten parhainkin tähtivalokuva (jota kuvamme eivät vielä edusta sillä olemme aloittelijoita) on aika vaatimaton elämys. Pyrimme julkaisemaan enemmän kuvia jatkossa ja siten rohkaisemaan muitakin ruudun äärestä taivasalle. Teoriaa on on aivan tarpeeksi ja nykyihmiselle jokin muu kuin istuminen tekee aina hyvää.

Sykähdyttävää juhlan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!