sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Enkeli-ilmestys Suomen yllä lehtimajanjuhlana 6.10.2017?

Äsken vastaamme tuli oheinen mielenkiintoinen tuore Facebook päivitys 6.10.2017 Suomi Kristukselle -ryhmää selatessa. Onko tässä nyt vahvistus siihen mitä lehtimajanjuhlakutsussamme edellisenä iltana 5.10.2017 esitimme "taivaallisen bileosaston laskeutumisesta"?

Enkeliolennoillahan, joihin kuuluu monenlaisia luokkia kuten mm. kerubit ja serafit, on oma laillinen hierarkiansa taivaallisissa sekä tehtävänsä. Joten unohtakaa herttaiset kiiltokuvat! Olemme taivaallisten todistajien pilven ympäröimiä niin että siipien kuhina vain käy.

Facebook-löytömme sai kysymään onko taivaan sotajoukot laskeutuneet pasuunoineen erityisesti pohjoisen maamme ylle tänä lehtimajanjuhlana 2017? Ovatko ne Sakarja 6:8 profetian mukaan valmiina saattamaan JHVH'n Hengen lepäämään maassamme? Onko suurempi messiaaninen herätys, sukkotin myöhäissateet tulossa?

Onko Suomi profetian pohjoinen maa?

Mitä tämä kaikki merkitsee ja mitä mahtaakaan olla tulossa? Jälleen aika näyttää kuten 23.9.2017 tapauksessa josta kirjoitimme ja joka sai aikaan blogimme kävijätilastojen räjähdyksen! Olemme laatimassa 23.9.2017 jälkipuintia. Joten pysy kuulolla ja seuraa blogiamme ja jaa artikkeleitamme eteenpäin Facebookissa!

Tuli mitä tuli valvokaamme Hänen vanhurskautensa auringolla vaatetettuna säteilevänä vaimona tänäkin lehtimajanjuhlana kuten Jeshuan Betulah, Neitsyen tähdistö taivaalla tähän aikaan syksystä joka vuosi lehtimajanjuhlaan mennessä tekee heijastaen tähtikirkkaalla taivaalla seurakuntaa maanpäällä (Ilm. 12:1-5). Olipa ko. enkeli-ilmestyksen mukaan niin tai näin tiedämme ainakin sen että taivaassa jos missä vietetään Herra JHVH'n juhlia ja meidänkin pyhät kokoontumiset kaikkina Hänen sapatteina keväästä syksyyn täällä maanpäällä, missäpäin maailmaa sitten olemmekin, otetaan vakavasti taivaallisten enkelijoukkojen yhtyessä universaalin seurakunnan, Jeremia 31:4 Neitsyt Israelin yhteiseen ilonpitoon! :)

Jälleen kuten jokaisen Herramme juhlan aikana saamme todeta ettei Hänen pyhiä pirskeitään tarvitse juurikaan itse alkaa järkkäilemään koska Herra on järjestänyt niiden aikana aina jotain aivan erityistä seurakunnalleen mikäli seurakunta ei tahdo näitä Herran säätämiä yhteisiä kokoontumisiaan lyödä laimin. Aina on jotain yllättävää ja läpimurtavaa tapahtunut jota emme ole osanneet odottaa ja joka ei ole ollut koskaan tarkoitushakuista. Jälleen tänäkin juhlana sukeltelemme rukousvastauksissa, näyissä, ilmestyksissä, oivalluksissa, johdatuksessa jne!

Palaset ovat aina jotenkin loksahtaneet paikoilleen Herran juhla-aikoina

Ja ilomme Jeshua Messiaassa, Jeesuksessa Kristuksessa on vain entisestään lisääntynyt. Sillä on ollut vaikutus koko loppuvuodeksi myös arjessa. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus. JHVH vahvistaa sen että Hänen säätämillä seurakunnan kokoontumisilla on erityistä merkitystä jopa taivaan enkelijoukkoja myöten unohtamatta pieniä inhimillisiä asioitamme. Jeshua on luvannut olla kanssamme jokapäivä maailmanloppuun asti. Ja erityisesti juhla-aikoinaan. Kristityt veljet ja siskot. Herätkää jo joulujen ym korvausteologioiden unesta ja alkakaa ottamaan vaari seurakunnan pyhistä kokoontumisista sillä meillä on Jeshuassa / Jeesuksessa jo kaikki mitä Tooran (3. Moos. 23) säädösten mukaiseen Herramme tekojen muisteloon sekä Hänen palvontaan tarvitaan neitseellisestä syntymästä kunniakkaaseen paluuseen:

Ylipappi, Uhri, Temppeli ja Alttari sekä  Vanhurskauden Kuningas

Facebookia on ylipäätään tuotu paljon meidänkin eteen viimeaikoina. Pitäisikö siis Danielin Perinnönkin liittyä Facebookiin? Mitä mieltä seuraajamme olisivat fanisivusta josta voisi lukea kätevästi uusimmat artikkelimme sekä lyhyitä pikaisempia päivityksiä, luoda yhteyksiä muihin samanhenkisiin ja jakaa Sanaa mazarotista eteenpäin yhdellä napin painalluksella vaikka koko kaveriporukalle?

Jaa tämäkin blogimerkintämme Facebookissa tai muussa sosiaalisessa mediassa! Sillä on kävijätilastojemme mukaan ratkaiseva merkitys. Kiitos!

-Danielin Perintö

3 kommenttia:

 1. Ajatteles toi Sakarjan jae oli Helsingin yliopiston vanhassa logossa. Vai oliko se Turun? Kummiski fb on hyvä, mekin näkisimme sun kirjoituksesi. Siunausta ja johdatusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa jännittävältä. Pitääpä kaivella netistä tai kirjastosta tuo logo ja tutkia asiaa. Kiitos Leväsille kommentista ja palautteesta Facebookiin tulemisenkin osalta. Suunta on kokoajan sinnepäin.

   Chag Sameach!

   Poista
  2. Ei tarvinnut kyberavaruudessa karavaanimme kauan matkata kun Turun akatemian ja Helsingin yliopiston sinetit löytyivät joissa on tuo Sakarjan jae:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Academy_of_Turku

   https://fi-fi.facebook.com/icejsuomenosasto/photos/a.470096907919.260589.346985627919/10152875654292920/

   Poista

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!