lauantai 9. syyskuuta 2017

Loppusana kaikesta


Kuva: Danielin Perintö


"Loppusana kaikesta, mitä on kuultu, on tämä: Pelkää ELOHIM'ia ja pidä hänen käskynsä, sillä niin tulee jokaisen ihmisen tehdä." (Saarn. 12:13)

" Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät ELOHIM'n käskyt ja joilla on JESHUAN todistus." (Ilm. 12:17)

Näettekö? Tulipunainen lohikäärme ei lähde lättämaahan uskovien saati (maa)pallopäiden perään (puhumattakaan syyskuun 23. päivän ylöstempauksen odottajista) tai minkään muunkaan uskonnollisen ryhmän tai aatteen kannattajien perään joka tavalla tai toisella koroittaa uskomuksensa ja filosofiansa JHVH'n käskyjen yläpuolelle. Ei, vaan Kirjoitusten mukaan lohhari tulee jahtaamaan niitä jotka elävät Saarnaajaan ja Ilmestyskirjan sanojen mukaan ja joilla siten on laillinen todistus Messiaasta.

Maailman muodolla ei ole tässä minkäänlaista merkitystä vaikka siitä kissankokoisin kirjaimin paljon puhutaan. Kosmologisessa liikkeessä sekä (epäraamatullisesti ajoitetun) ylöstempauksen odottajissa on maailmalla ääniä jotka ajattelevat vastoin selvää Sanaa vaikka sanovat olevansa Sanan edustajia.

Kunnioitamme kuitenkin kaikkia näkemyksiä vaikka emme enää ajattele jostain asioista samalla tavalla.

Danielin Perintö on siis vakavassa uudelleenarviointiprosessissa mitä litteään maahaan ja ylipäätään kosmologisiin kysymyksiin tulee. Olemme valitettavasti (tai oikeastaan Luojan kiitos) nähneet sen kolikon kääntöpuolenkin. Olemme miettämässä uudestaan mitä kaikkea on tullut nieltyä ja huomanneet "refluksitaudin" oireita. Oikeastaan mitä kosmologiaan tulee niin olemme tätä nykyä rehellisiä agnostikkoja. Luulimme olevamme pidemmällä mutta olemme siinä missä olemme - Hänessä ja se riittää sillä Hänen armossaan on meillekin kylliksi.

Katsotaan mihin tämä tie johtaa.

Jokatapauksessa ELOHIM'n Hengen aikaansaama maailmanlaajuinen Toora-herätys johon myös mazzarot (=heprealainen tähtitiede) kuuluu on kaikki kaikessa emmekä tule jatkossa pitämään suurta ääntä maailman olemuksesta tallustimmepa sitten suljetussa kupolimaailmassa tai aurinkokeskisessä universumissa (kumpaisenkin puolesta löytyy uskottavia todisteita ja näkemyksiä niin Raamatusta kuin luomakunnastakin) sillä kuten Saarnaaja sanoi millään muulla ei todellakaan ole väliä kuin sillä että pelkäämme ELOHIM'a ja noudatamme Hänen käskyjään. Kaikki muu on turhuutta ja tuulen tavoittelua.

On aika keskittyä siihen mikä pn tärkeintä ja unohtaa sivuäänet jota ei tarvitse kenenkään kuunnella.

Siunattua sapatinpäivää,
Danielin Perintö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!