lauantai 16. syyskuuta 2017

Auringon majailu eläinradan merkeissä Psalmi 19 valossa

Heprealaisten tähtikuvioiden esittelyyn liittyen perehdytämme tässä artikkelissa lukijamme syvemmin eläinradan symboleihin taustoihin taivaanmekaniikan eli taivaankappaleiden, erityisesti auringon vuotuisten liikkeiden näkökulmasta.

Esittelemme eläinradan tähtikuvioita sivustollamme niiden alkuperäisestä raamatullisesta heprealaisesta asiayhteydestä käsin. Kyse ei ole astrologiasta, horoskoopeista vaan Messiaan / Kristuksen todistuksesta luomakunnassa. Perehdytämme lukijoitamme ja kenties myös netissä surffaavia astrologeja tähtikuvioiden todelliseen Tarinaan joka on Raamatun Jeshua (Jeesus) eikä se "Suuri Oma Napa" eli ts. horoskooppi-hömppää joka on eläinradan messiaanisten merkkien törkeää väärennöstä.

Raamatun ilmoituksen mukaan taivaan ja maan Luoja, JHVH on maailmankaikkeuden keskus. Kosmos ei pyöri oman napamme vaan Isä Jumalan ja Hänen Poikansa Jeshuan ympärillä josta eläinradan tarina alunperin kertoo. Raamatun ja historian mukaan eläinradan merkeissä piirtyy Isän ja Pojan persoona sekä tahto eikä ihmisen luonteenpiirteet tai kohtalot. Alunperin tähtikuvioilla ei ole mitään tekemistä okkulttisen tähdistä ennustelun, astrologian kanssa!

Tutkipa Luojamme antamia eläinradan merkkien tähtien nimiä (Psalmi 147:4, Jes. 40:26) joilla on tuhansien vuosien historia. Esim. Leijonan tähtien nimiin tästä. Mietipä sitten Raamatun ilmoituksen perusteella kertooko eläinradan merkit ihmisen luonteenpiirteistä ja kohtalosta tms horoskooppihömppää vai Messiaan luonteenpiirteistä ja Jumalan pelastussuunnitelmasta Poikansa kautta? Tähtien nimien merkitysten lisäksi suosittelemme vilkaisemaan Astroprofetioita -opetuksestamme mitä tähtikuvioissa on erityisesti Jeshuan ensimmäisen tulemuksen aikana tapahtunut Hänen syntymästä kuolemaan ja ylösnousemukseen saakka.

E.W. Bullingerin ajatuksia mukaillen auringon majailu eläinradan tähtikuvioissa voi ajatella ikäänkuin Taivaan Tarinan "lukuohjelmana" (vrt. Raamatunlukuohjelmat) jossa vuorossa on kukin merkki esim. Leijona 11.8-16.9. Aurinko majailee Leijonassa joka vuosi samaan aikaan. Näin on kaikkien merkkien laita. Tähtien tarina on sama tarina kuin Raamatussa ja jota mm. Aadam, Eenok, Nooa ja Aabraham todisteiden mukaan lukivat ja tutkivat sillä heillä ei ollut vielä Kirjoituksia vaan jumalallinen tähtien ilmoitus.

Ilmestyskirjan 12. luku keskittyy auringon majailuun Neitsyen tähtikuviossa. Sitten Psalmi 19:4 on heprealaisen runouden avulla ilmoitettu yleinen yksityiskohtainen tähtitieteellinen kuvaus auringon majailusta kaikissa eläinradan tähtikuvioissa. Tämän videon avulla ("Auringon polku eläinradan merkkien läpi") voi nopeasti oppia mistä on kysymys - Neitsyestä Leijonaan!:Luoja on suunnitellut auringon vuotuiset liikkeet eläinradan tähtikuvioiden "läpi" tällä tavalla jonka jokainen voi paljain silmin havaita tai nopeutettuna planetaario-ohjelman avulla kuten videossa. Auringon "majailu" tähtikuvioissa on kuvattu hyvin yksityiskohtaisesti heprealaisen runouden avulla Psalmissa 19. Samalla tähtikuvioiden "läpi" kulkevalla näennäisellä radalla kulkevat myös kuu ja planeetat - Maasta katsoen.

Auringon, kuun ja planeettojen kierto Maanpiirin yllä on kirjaimellinen tosiasia jonka jokainen voi havaita. Ei astrologiaa saati teologiaa. Pääosassa on aurinko sillä se on Yljän esikuva "joka tulee esiin kammiostaan ja riemuitsee kuin sankari rataansa (eläinrata) juostessaan".

-Danielin Perintö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!