lauantai 16. syyskuuta 2017

Eläinrata heprealaisittain: Betulah (Neitsyt)

Auringolla vaatetettu vaimo paljon kohistuna syyskuun 23. päivänä 2017

Neitsyt (hepr. Betulah)
"Profetia vaimon siemenestä"
Aurinko majailee tässä merkissä 17.9.-30.10. 

Nimet

 • Betulah (heprea) - neitsyt 
 • Virgo (latina)- neitsyt
 • Ceres ja Parthenos (kreikka) - neitseellisen puhdas neitokainen
 • Adarah (arabia) - puhdas neitsyt
 • Isis ja Aspolia (kopti) - maissintähkä, siemen

Tunnetuimmat tähdet
 1. Tzemach, Shibbolet (Al Zimach, Spica) – tuore öljypuun varpu / verso,  oksa (vesa), öljypuun terttu, tähkäpää, virtaus, siemen
 2. Vindemiatrix ja Almuredin - poika, tuleva oksa 
 3. Zavijaveh - säteilevän kaunis

Dekaanit (alitähdistöt)
 1. Koma - odotettu, kaivattu, ikävöity, nainen ja lapsi 
 2. Bezeh ja Asmeath (Centaurus) - halveksittu, syntiuhri
 3. Bo (Bootes) - tuleva, se joka on tuleva
Neitsyt on yhdistetty kaikkiin Israelin 12 heimoon ja Ruubenin heimoon. Seurakunnan symboli.

Jeshua syntyi Neitsyen merkissä erittäin harvinaislaatuisen planeettakonjuktion ym taivaanmerkkien alla jonka sanoman itämaan tähtitieteilijät tulkitsivat "luvan vaimon siemenen" syntymäksi "neitseellisestä kansasta". Tämä tapahtui 11. syyskuuta vuonna 2 eaa Raamatun pasuunoiden juhlana. Kts. Vapahtajamme syntymän merkkiin liittyen myös Youtube-videomme sekä Leijonan merkki.

Raamatunkohdat
1. Moos. 3:15 "Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän."

1. Moos. 15:5 "Ja hän vei hänet ulos ja sanoi: "Katso taivaalle ja lue tähdet (hepr. luettele tähtien nimet) ), jos ne taidat lukea". Ja hän sanoi hänelle: "Niin paljon on sinulla oleva jälkeläisiä (hepr. yks. niin on sinun siemenesi, Targum niin on sinun poikasi)

Jer. 31:4 "Minä rakennan sinut jälleen, ja sinä tulet rakennetuksi, neitsyt Israel. Sinä kaunistat itsesi jälleen käsirummuillasi ja lähdet iloitsevaisten karkeloon."

Ilm. 12:1-4 "Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi."

Astroprofetiaa #1: Oinas (Taleh)
Astroprofetiaa #2: Härkä (Shur)
Astroprofetiaa #3: Kaksoset (Taumim)
Astroprofetiaa #5: Leijona (Arieh)

Auringon majailu eläinradan merkeissä Psalmi 19 valossa

Lähteet:
E.W. Bullinger, Witness of The Stars, Kregel Publishing
Robert Scott Wadsworth, Biblical Astronomy - A Voice Crying In The Heavens
Zodiac Symbols Meanings

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!