torstai 17. elokuuta 2017

Jim Staley: Identiteettikriisi [ Mistä Efraim-herätyksessä on kyse?! ]Video löytyy Youtube-kanavaltamme. TYKKÄÄ! JAA! TILAA!

Pastori Jim Staley opettaa ja ohjaa Raamatun profetioiden sekä kuvien ja animaatioiden avulla mistä "Efraim-herätyksessä" on kyse. Onko se aito Pyhän Hengen vaikuttama herätys vai uskosta luopumista (kuten jotkut ovat rohjenneet väittää)? Jos tämä herätys on ihmisistä niin se kuolee ennenpitkää. Mutta jos herätys on JHVH'sta (Jumalasta) niin pidetään hyvää huolta siitä ettemme löydä itseämme taistelukentältä JHVH'a ja Hänen suunnitelmiaan vastaan!

Efraim-herätys on paljon paljon merkittävämpi kuin ymmärrys Jumalan Sanan / kristillisen uskomme heprealaisista juurista tai Litteästä Maasta tai mikä tahansa herätys koko raamatullisen pelastushistorian aikana. Jos et ole samaa mieltä videossa esitettyjen totuuksien kanssa niin ei se mitään. Voit aina vaihtaa kanavaa. Mutta älä odota että Elohim tulee paljastamaan sinulle Raamatun profetiat niiden lopullisessa merkityksessä mikäli päätät torjua tämän ilmestyksen ja olla astumatta lopullisesti Tarinaan osaksi profetioiden täyttymystä.

Katso koko kolmen tunnin setti NYT ja anna JHVH puhaltaa sinuun koko identiteettisi Messiaassa!

-Danielin Perintö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!