torstai 25. toukokuuta 2017

Raamatullinen tähtitiede: Ääni huutaa taivaissa! Robert Scott Wadsworth (VIDEO)
Tämän parempaa opetusta ja ilmestystä et raamatullisesta tähtitieteestä eli astroprofetioista tule toistaiseksi löytämään! Mikäli aihe on vieras tai olet tutustumassa siihen ensi kertaa niin suosittelemme tätä hyvin lämpimästi sillä opimme esityksen kautta aikoinaan kaiken olennaisen.

Loput on historiaa!

Yhdysvaltain Oregonissa vaikuttavan kokeneen raamatullisen tähtitieteilijän ja messiaanisen uskovan, Robert Scott Wadsworthin raudanluja setti (1995-2003) muutti vuosia sitten koko elämämme kun tulimme juurtajaksain oppimaan ettei tähdissä ole sittenkään kyse horoskoopeista vaan Messiaan Todistuksesta - Neitsyestä Leijonaan.

Danielin Perintökin sai pikkuhiljaa eri vaiheiden kautta syntynsä tämän mahtavan rautaisannoksen kautta jonka tilasimme suoraan mieheltä itseltään Yhdysvalloista.

Mr. Wadsworthia on luonnehdittu mm. "taivaanmerkkien käveleväksi tietosanakirjaksi" eikä syyttä. Vaikka hänen silloinen käsityksensä (kun DVD tehtiin) taivaan laeista / taivaan mekaniikasta sekä taivaankappaleiden olemuksesta perustuu okkultistien ja vapaamuurarien kehittämään aurinkokeskiseen valheeseen niin hänen opetuksensa messiaanisista taivaanmerkeistä on raamatullisesti ja historiallisesta uskottavaa ja oikeaa kuin myös hänen uraa uurtava nerokas tapa hyödyntää planetaario-ohjelmia (osassa 3 ja 4). Joten flättärit älkääpä huuhtoko lasta pesuveden mukana!

Klikkaa heti play-nappia ja katso vaikka osissa koko viiden tunnin tuhti setti SUOMEKSI tekstitettynä. Tämä jos mikä EI ole ajanhukkaa ja mikäli et tästä kostu niin et sitten mistään!

TYKKÄÄ! JAA!


-Danielin Perintö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!