lauantai 20. toukokuuta 2017

Mazarot - Jeshuan tarina (VIDEO)Videon esittely: Uusi-seelantilainen Russel Judd perehdyttää Mazarotiin, Jeshuan (Jeesus) tarinaan tähdissä jonka JHVH, Isä-Jumala on kirjoittanut maailman perustamisesta alkaen. Russel lähestyy tätä unohdettua aihetta Raamatun heprealaisen asiayhteyden sekä raamatullisten juhla-aikojen kautta. Judd pohtii myös miksi auringon, kuun ja tähtien tutkiminen raamatullisina merkkeinä on tärkeää tänä aikana. Hänen esiintuomat ainutlaatuiset tähtitieteelliset todisteet vahvistavat Raamatun sekä pelastushistorian luotettavuutta.

Sukellus eläinradan tähtikuvioiden alkuperäisiin raamatullisiin merkityksiin osoittaa että maailmanhistoriassa on ollut yksi ainoa israelilainen "Messias-kandidaatti" monien muiden muinaisten sivilisaatioiden "kandidaattien" joukossa joka on täyttänyt ja tulee täyttämään loputkin niin Raamatun kuin Mazarotin profetioista.

Vaikka Russel Juddin esitys taivaan mekaanikan osalta perustuu yleiseen väärään okkulttiseen aurinkokeskiseen malliin Stellariumissa sekä muissa planetaario-ohjelmissa (ei ole varmuutta siitä onko hän jo tietoinen siitä vai ei) hänen esityksensä on pääpiirteissään totuudenmukainen mitä eläinradan tähtikuvioiden raamatulliseen tarinankerrontaan tulee. Joten mikäli olet luopunut "Pallosta" niin älä huuhdo lasta pesuveden mukana keskeyttämällä videon katsominen aurinkokeskisen mallin takia tai sen tähden että ajattelet tässä olevan kyse jonkin sortin astrologiasta jota tämä upea opetus ei edusta missään muodossa!

-Danielin Perintö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!