maanantai 8. toukokuuta 2017

Lopunaikojen Israel kansojen erämaassa (KARTTATODISTE)

Lähde: 119 Ministries Fellowship Finder
Se mitä saat omin silmin todistaa täyttyväksi näinä päivinä tämän kartan avulla ympäri maailman on tässä:

"Halleluja! Hyvä on veisata kiitosta meidän Jumalallemme. Se on suloista; ylistäminen on soveliasta. JHVH (Herra) rakentaa Jerusalemin, hän kokoaa Israelin karkoitetut. Hän parantaa ne, joilla on särjetty sydän, ja sitoo heidän haavansa. Hän on määrännyt tähtien luvun, hän kutsuu niitä kaikkia nimeltä." (Psalmi 147:1-4) 

Tai neljäs jae vaihtoehtoisesti heprealaisen alkutekstin mukaan: "Hän kertoo tähtien tarinan jokaiselle joita Hän nimeltä kutsuu."

"Ja minä vien teidät pois kansojen seasta ja kokoan teidät maista, joihin olitte hajotetut, väkevällä kädellä, ojennetulla käsivarrella ja vuodatetulla vihalla. Ja minä tuon teidät kansojen erämaahan, ja siellä minä käyn oikeutta teidän kanssanne kasvoista kasvoihin. Niinkuin minä kävin oikeutta isienne kanssa Egyptinmaan erämaassa, niin minä käyn oikeutta teidän kanssanne, sanoo Herra, JHVH." (Hes. 20:34-36)

Tästä Israelin kokoamisen profetioiden toteutumisen karttatodisteeseen

Zoomaamalla linkin takana olevaan karttaan paljastuu lisää tämän päivän israelilaisten "telttoja" Maanpiirin neljällä kulmalla - myös Suomessa. Todellisia osoitteita, todellisia ihmisiä. Kartta ei ole feikki. Mekin elämme Danielin Perinnössä lopunaikojen Israelin kokoamisen profetiaa todeksi omalta osaltamme tässä suuressa lunastus-suunnitelmassa. Mikäli olet pystyttänyt oman "telttasi" niin käy lisäämässä se kartan yhteydessä olevaan Fellowship Finderiin jos niin koet.

Ja mitä erämaassa voi kaikenkukkuraksi nähdä kirkkaasti?: Tähdet!...joiden nimissä, tai tarinassa kuten Psalmissa 147 sanotaan on sama lupaus israelilaisten kokoamisesta tämän maailman ajan lopunaikoina uutta messiaanista maailmanaikaa varten. Siksi tämä artikkelimme on nimenomaan "Astroprofetioiden" kategoriassa.

-Danielin Perintö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!