lauantai 6. toukokuuta 2017

Kristitty puuttuuko jotain? - Vastaus voi olla tässä (Efraim-herätys)


"Minua ei ole lähetetty muitten kuin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö" (Matt. 15:24)

Näitä Messias Jeshuan (Jeesus Kristus) sanoja ei tule koskaan ymmärtämään mikäli ei ole perehtynyt siihen keitä Israelin huoneen kadonneet lampaat todellisuudessa ovat - saati elä tätä ihmeellistä profetiaa itse todeksi "Paimenen sauvan alla". Puhumattakaan siitä mikä itseasiassa on Evankeliumi ja miksi Jeshuan (Jeesus) ennenkaikkea tuli kuolla. Saati kokenut itse henkilökohtaisesti "Efraim-heräämistä" (engl. Ephraim Awakening). Ovatko Israelin kadonneet lampaat juutalaisia toisella nimellä, afro-amerikkalaisia, anglo-sakseja, eurooppalaisia, suomalaisia ja muita suomensukuisia jne jne vai heitä kaikkia sulassa sovussa Maan neljällä kulmalla kuten "Joosefin viitassa on värejä"?

Alla olevassa videossa on erinomainen opetus tai oikeastaan mahtava todistus "Efraimin heräämisestä" tänä päivänä. Kannattaa katsoa se edes osittain ennenkuin jatkat artikkelimme lukemista sillä videossa on vastauksia niihin kysymyksiin joita aihe on jo saattanut herättää. Mikäli ei ole aikaa katsoa koko esitystä mielenkiintoisine taustatekijöineen niin varsinainen Efraimin lunastamiseen liittyvä vaihe alkaa videon kohdasta 43:31 Hoosean kirjan kautta.
 
Mikäli tunnistit itsesi "efraimilaiseksi" tai ylipäätään kristityksi joka kokee että jotain puuttuu vaikka olet ollut jo vuosia uskossa niin vastaus voi olla "Efraim-herätys". Mikä estää palaamasta esi-isiesi maailmankäsitykseen josta olemme kirjoittaneet täällä yhtä hyvin kuin JHVH'n juhlakalenteriin tai sapattiin, Liiton merkkiin raamatullisine ruokavalioineen päivineen jotka erottavat Jeshuan seuraajan lopullisesti maailmallisena porttona eli ts. "avionrikkojavaimona" elämisestä tupakanpolttamisen lopettamisen, kiroilemattomuuden, aviovuoteen puhtaanapitämisen, lähimmäisenrakkauden osoittamisen, anteekstiantamuksen sekä ylipäätään kaiken kanssa jonka osaat jo pitää kuolleena "kasteen haudassa" tai "palavana alttarilla" Ylkäsi sisäisen tuntemisen avulla.

Kristuksen opetuslapseltahan ei tulisi puuttua ainakaan teoriassa mitään sillä Jeshua Messiaassa meillä on jo "kaikki tiedon ja viisauden aarteet kätkettyinä" kuten apostoli kirjoittaa. Mutta kukaan ei ole täysikasvuinen uskoontultuaan. Herramme odottaa että lunastus (uskoontulo) johtaa kokonaisvaltaiseen pyhitykseen Hänen voimassa. Meilläkin on Danielin Perinnössä edelleen kasvunvaraa kuten jokaisella Herran omalla. Perinteinen laimea nyky-kristillisyys näennäisestä "palavuudestaan" huolimatta ei ainakaan meitä ja tuhansia muita kristittyjä saanut kuin korkeintaan lämmittämään kirkonpenkkiä joka su ja ke.

Herramme näki tuon pystöönkuolleen surkeuden (jossa oli elämänversoja siellä täällä) ja hengellisen identiteetin oli aika syventyä vuonna 2009. Se oli Efraim-identiteettiin herääminen!

Väärinkäsitysten välttämiseksi täytyy sanoa että Jeshua (Jeesus) ei kuollut vain sen tähden että kristityt "efraimilaiset" saisivat puhaltaa shofariin ja soveltaa juutalaisia tai israelilaisia Raamatun ajan tapoja hengellisessä elämässä vaan kyse on huomattavasti syvemmästä asiasta JHVH'n Liittojen ja KOKO Jumalan Sanan asiayhteyden valossa joka on:

Seurakunta-morsiamen lopullinen puhdistus ja kaunistus Ylkää varten kaikilla elämän osa-alueilla!

Myös mm. Shaul, Apostoli Paavali tiesi mikä on "seurakunnan salaisuus ja "pakanoiden täyden luvun sisälle tuleminen" (Room. 9-11) Raamatun muinaisten heprealaisten profetioiden valossa Juudan ja Israelin huoneen yhdistämisestä lopunaikoina Uudistetussa Liitossa (Hes. 37:15-28, Jer. 31:31). Erityisesti Hoosean kirjan tutkiminen on tärkeää.

Mikäli lähdemme siitä että Raamattu on kokonansa Totuus niin Israelin kadonneiden lampaiden löytämistä ei voi ohittaa. Kukaan kristitty ei voi eikä saa ohittaa Jeshuan sanoja Hänen lähettämisestä muiden kuin Israelin kadonneiden lampaiden tykö, Efraimin tykö. Sen "toisen tarhan" tykö josta Herra puhui. Raamattuun uskoville kristityille flättäreille tai kenelle tahansa olipa uskovan maailmankäsitys tai suhde Luojaan ja Kristukseen millainen tahansa, jotka saattavat tuntea vieläkin että silmät huikealla tavalla avaavasta ja uskoa syventävästä kosmologisesta heräämisestä huolimatta jotain edelleen puuttuu (tiedämme että heitä on myös Suomessa sillä olemme kohdanneet tällaisia uskonveljiä -ja siskoja), vastaus voi hyvinkin olla Efraim-herätys. Joten suosittelemme lämpimästi ja rohkeasti tutustumaan aiheeseen sillä se on täysin raamatullisesti uskottava Pyhän Kirjan kannesta kanteen ja jonka hyvät hedelmät ovat tuhansien erilaisista kirkkokunnista sekä uskonsuunnista tulevien kristitityjen yhteinen samanlainen kokemus kaikilla Maan kulmilla aivan kuten mm. Litteään Maahankin herääminen!

Elämme Danielin Perinnössä kokosydämisesti todeksi Efraim-heräämisen profetiaa

Olemme lisäksi itsekin Danielin Perinnössä samaa profeetallista Hesekielin kirjan "vuosikertaa" (2009) kuin mm. videon puhuja Rob Skiba ym tuhannet ja jopa kymmenettuhannet muut "efraimilaiset" kaikilla Maankiekon neljällä kulmalla Yhdysvalloista Suomen kautta Aasiaan!:

Linkki Google-karttaan Israelin ennalleenasettamisesta

Lähde: 119 Ministries Fellowship Finder
Vuoden 2009 merkitys Hesekielin kirjan ja muiden Raamatun profetioiden valossa selviää kyllä yllä olevasta videosta ja tästä mahtavasta kartasta.

Tulemme kirjoittamaan oman todistuspuheenvuoromme henkilökohtaisesta kokemuksestamme Efraim-heräämisestä / KOKO Jumalan Sanasta / lopunaikojen apostolisesta itkuherätyksestä / lopullisesta uskonpuhdistuksesta (vai millä termillä tätä ilmiötä halutaan kutsua). Tämä muutti koko uskonelämämme ja kantoi myös vakavan sairauden, kuolemanporttien pimeyden sekä vainojen läpi uuteen elämään viimeisen kymmenen vuoden sisällä! Joten kyse ei ole pikkujutusta. Rakas kristitty veli tai sisko, katsopa vaikka kertaalleen tätä valtavaa maailmanlaajuista liikettä kartalla yllä olevan videon todistuksen valossa. Herran Sanan ja Hänen tekojensa valossa Israelin huoneen kadonneiden lampaiden keskuudessa armon vuonna 2017.

Mieti Herramme edessä tarkkaan voiko tämä olla vain ihmisistä vai JHVH'sta, Jumalasta? Tätä aihetta ei missään nimessä kannata jättää väliin mikäli tunnet ettei kaikki ihan vielä ole tässä mitä kristilliseen uskoon tulee vaikka et kokisi olevankaan minkään sortin israelilaista heimoa vaan ylipäätään rakastat Herran Sanaa ja tutkit sitä päivät ja yöt (Psalmi 1) sekä tahdot elää sitä todeksi kaikilla elämän osa-alueilla puhtaasta vastarakkaudesta Häneen mutta koet että edelleen jotain puuttuu...

Veljellisellä rakkaudella,
Danielin Perintö

1 kommentti:

 1. Voi järki noita joitakin linkittämämme videon kommentteja sinänsä hyvien kommenttien seassa. Jälleen "todellisesta israelilaisista" verilinjoista pauhaavat kultit liikkeellä sosiaalisessa mediassa jotka eivät näe lihaansa pidemmälle minkä tahansa värinen se sitten onkaan. Koimme että tämä kommentti tulisi kirjoittaa tämän juttumme yhteyteen joten nyt mennään eikä meinata!:

  Tiedoksi kaikille verilinja-kulttien harhaoppien seuraajille: olisiko aika kohdata tosiasiat mitä
  maailmanlaajuiseen Efraim-herätykseen tulee kaikenväristen uskovien keskuudessa taustaan, sukupuoleen ym katsomatta? Nämä veljet ja siskot eivät tahdo tehdä tippaakaan kompromissia siitä miten todellisen israelilaisen tulisi vaeltaa JHVH'n Sanan / Ennallistetun Liiton mukaan Efraimin huoneen kanssa...unohtamatta Juudan huonetta (juutalaisia).

  Efraim-herätys ei ole todellisuutta ainoastaan afro-amerikkalaisten tai anglo-saksien keskuudessa vaan tämä valtaisa Pyhän Hengen synnyttämä liike kautta maailman on JHVH'sta ja Jeshuasta eikä ihmisistä ja sitä EI voi minkään verilinja-kultin jäsen (rekisteröimätön tai ei) tai kuka muu tahansa pysäyttää jotka pauhaavat Efraim-herätystä vastaan tavalla tai toisella demonisessa hengessä johon liittyy valitettavasti myös vihamielisyyttä eri mieltä olevia kohtaan. Kulttien seuraajat leuhkivat "rodustaan" (kuin mitkäkin natsit) ja pukevat sen vieläpä "hengelliseen kaapuun".

  Mutta he eivät todellakaan ymmärrä hengellisiä asioita sillä he ovat oman lihansa (minkä värinen se sitten kullakin on) sokeuttamia. Sietäisi moisten tehdä reilu parannus! Se on näin ja aamen.

  VastaaPoista

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!