sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Danielin Perinnön comeback - lukijoiden pyynnöstä!

Jom haBikkurim, Raamatun ensihedelmien päivä joka on alkuperäinen Messiaan ylösnousemusjuhla päättyi juuri auringon laskettua. Ylösnousseen kunniaksi näköjään myös Danielin Perintö koki "ylösnousemuksen kuolleista" kuten jo ilmeestäkin näkyy!

Tämä ei ollut lainkaan tarkoitushakuista vaan tajusimme sen vasta jälkikäteen.

Hiljattain kuoppaamamme wordpress.com -alustalla ollut sivustomme on palautettu takaisin internetin eetteriin - lukijoiden pyynnöstä! Päätimme valita vanhan tutun Bloggerin jossa alunperin olimme ennen wordpress.com -vaihetta sillä Googlen ilmainen palvelu vastaa sittenkin paremmin tarpeitamme mm. kattavampien ulkoasun muokkausmahdollisuuksien avulla. Yhtä kankea se wordpressikin näköjään oli. Osoitekin meni uusiksi sillä vanhaa osoitetta ei ollut mahdollista palauttaa mutta osoitehan on entistä parempi. Vanhoja tekstejä ei enää ole lukuunottamatta kahta pääopetustamme jotka olivat tärkeimmät:

Astroprofetioita
Perinnönjaolla

Tulemme lähitulevaisuudessa julkaisemaan lisää opetuksia. Julkaisemme myös blogimerkintöjä ajan ja mahdollisuuksien mukaan. Joten Danielin Perintö jatkaa uutena luomuksena kaikinpuolin. Tervetuloa tutustumaan messiaanisiin astroprofetioihin ja vähän muuhunkin sekä jakamaan sivustoamme eteenpäin urbaanin seurakunnan rakennukseksi ja miksei myös todistukseksi maailmalle joka ei vielä tunne Luojaa!

Siunaten Ylösnousemusjuhlan jälkitunnelmissa,
Danielin Perintö

14 kommenttia:

 1. Terve taas. Hyvä että voi nyt kommentoida sillä nimellä minkä kulloinkin haluaa valita käyttöön.

  Aiheesi on mielenkiintoinen. Itse olen tutkinut aihetta niin vähän, etten vielä osaa sanoa juuta taikka jaata. Mutta Stellarium ohjelma on nyt koneessa, joten kiitos linkistä. Tähän mennessä olen tutkinut enemmän aurinkoa ja kuuta, mutta varmasti myös enenivin määrin tähtiäkin.

  Mitä mieltä olette ajatuksesta että tähdet eivät ole aurinkoja ja että aurinko ei ole tähtiä? Nykytähtitieteessä uskotaan että tähdet ovat aurinkoja siinä missä myös aurinkokuntamme ainut aurinko. Siten kait voidaan myös sanoa, että tähtitieteen mielestä lähin tähtemme on aurinkomme, eikä 4,2 miljoonan valovuoden päässä.

  Mielestäni ei ole hyvä kun opettavat, että tähdet ovat aurinkoja. Se on kait jollain tapaa verrattavissa siihen, jos sanottaisiin, että ihmiset ovat apinoita ja apinat ihmisiä, koska samanaikaisesti luullaan että olemme apinoiden jälkeläisiä.

  Teillä on täyttä asiaa blogissanne. Kiitos vaivannäöstänne.

  Haluasin anta yhden vinkin, jos sen sallinette? "Astroprofetioita"-kategoriassa on ihan sopivan mittainen artikkeli ja sitä on helppo seurata, etenkin kun kirjallinen asunne on hyvin luettavaa ja ymmärrettävää, vieläpä hyvällä suomenkielellä. Mutta "Perinnönjaolla"-kategorian artikkeli on melko pitkä. Ehkä liian pitkä? Ehkä sen voisi laittaa kahdeksi tai kolmeksi eri artikkeliksi sopivilla otsikoilla? Noh, ei sen puoleen, minullakin on välillä turhan pitkiä artikkeleita omalla sivostollani.

  Olen huomannut että käyttämällä enemmän alaotsikoita saa pitkänkin artikkelin helpommaksi seurata. Toisaalta on minullakin paljon opittavaa. Kävin aikoinaan kaikki koulut Ruotsissa, ja minulla oli täysi työ opetella suomenkielen kirjoitusasun kun tänne muuttaessani en osannut kirjoittaa suomeksi kovinkaan hyvin vaikka puhe luisti paremmin. Nyt vuosien jälkeen, osaan jo vähän paremmin, mutta en tiedä muuttuuko se enää tästä paremmaksi, kun alkaa pää olla jo niin kalkkeutunut, ettei tahdo muistaa sitä mitä on oppinut, tai mitä luuli oppineensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja rohkaisevasta palautteesta Pete! Hyvä kun kommentointi toimii.

   Suomeksi aiheestamme on valitettavan vähän sisältöä mutta siksi Danielin Perinnön pari vuotta sitten perustimme jakamaan tietoa aiheesta ja myös omia tutkimustuloksiamme ensiksikin Herran seurakunnan rohkaisuksi ja toiseksi myös todistukseksi maailmalle joka ei vielä Luojaansa tunne.

   Olet aivan oikeassa "Perinnönjaolla" -pääopetuksemme tai nettikirjasemme osalta. Ei pituus niinkään meitä haittaa koska verrattain vähänhän siinä on asiaa 300-sivuisiin opuksiin verrattuna. Ymmärrämme myös sen että netistä ei kaikki jaksa lukea kovin pitkiä tekstejä. Emme mekään vaikka olemme nettikirjasemme kirjoittaneet! :) Toisaalta olemme saaneet Perinnönjaosta paljon positiivista palautetta ettei vielä ole tarvetta tullut jakaa sitä useampaan osaan tai tiivistää koska on vaikuttanut siltä että ihmiset jaksavat lukea sen kokonaisuudessaan. Tosin tiivistäminen on ollut kokoajan mielessä.

   Se on ajallinen kysymys joka vaatisi paljon työtä mutta kyllä tekstin tiivistetympään muotoon vielä muokkaamme.

   Ei muutakaan ilmaista vaihtoehtoa jakaa näitä asioita ole avautunut. Harrastuspohjalta tät blogia pidämme. Myös selkeämmin erottuvat väliotsikoinnit ovat olleet mielessä pidempiin teksteihin. Olet onnistunut siinä itse hyvin tietopiste.com ja itseasiassa artikkeleitasi lukeneina on tullut mieleen nimenomaan "Perinnönjaon" jakaminen selkeämmin useampaan osaan. Mielellämme laittaisimme tietyt tekstit ja osan päätopetustemmekin teksteistä erillisiksi opetuksiksi / linkeiksi "Opetukset" -linkin alle mutta kun tämä teknisesti köykäinen ilmainen Blogger alusta ei taivu esim. parent/child -sivukokonaisuuksien sekä alasvetovalikkojen luomiseen päävalikossa. Ilmainen Wordpress.com tai (maksullinen) .org olisi parempi mutta päätimme tulla takaisin ilmaiseen Bloggeriin kattavampien ulkoasun muokkausmahdollisuuksien takia sillä kuten näet jo yläosan bannerista niin visuaalinen esitystapa on ollut aina Danielin Perinnössä hyvin tärkeä. Enemmän kuin tuhat sanaa.

   Kysyit tähdistä että mitä mieltä me niistä olemme. Lähdemme siitä mitä Raamatussa ilmoitetaan jo luomiskertomuksessa alkaen 1. Moos. 1:14-19. Heprealaisten alktekstien perusteella tähdet (ja niistä muodostuvat Jb 38:32 "Mazarot" -tähtikuviot) on asetettu merkeiksi kuten aurinko ja kuukin, niin Luojamme kalenteriin kuin osoittamaan Hänen juhla-aikojaan sekä profeetallisia aikakausia, vuosia ja päiviä. Ymmärryksemme mukaan tähdet ovat sekä profeetallisia Messias-symboleja että osa Luojamme kalenterikoneistoa. Mitä tähtien olemukseen tulee niin olemme oppineet etteivät ne aurinkoja miljoonien valovuosien päässä (sillä moinen on katolisten jesuiittojen ja vapaamuurareiden saatanallista "tiedettä") vaan Kirjoitusten mukaan nimenomaan taivaallisia valoja, Eenokin kirjan lukujen 72-82 "taivaallisia valonlähteitä".

   Olemme pohtineet jopa sitä mahdollisuutta Raamatun ilmoituksen ja mm. Eenokin kirjan perusteella (joka kuului vielä ammoin Raamatun kaanoniin) että tähdet ovat tiettyyn enkeleiden luokkaan (hepr. kokavim, "tähdet") kuuluvia enkeliolentoja yhdessä kerubien (hepr. cherubim) ja serafien (serafim) kanssa. Miksi Jumala muuten olisi antanut nimet tähdille )Psalmmi 147:4, Jes. 40:26) sillä yleensä eläville olennoillehan annetaan nimet kuten lapsille? Ovatko siis tähdet kirjaimellisesti Bnei Elohim eli "Jumalan poikia", Jobin kirjan "aamutähtiä" jotka iloitsivat kun Luoja teki maan ja taivaan?

   Siunausta ja jatketaan viilausta,
   DP

   Poista
  2. Piti vielä sanoman ettemme enää usko tähtien olevan mitä moderni tiede niiden väittää olevan jossain "valovuosien" päässä vaan taivaanvahvuuteen (raqiaan, kiinteään taivaankupoliin) Luojan laittamia merkkejä, valoja (tai "merkkivaloja") kuten Raamatun ensimmäisessä luvussa selvästi heprealaisten alkutekstien mukaan ilmoitetaan ja jonka monet alkuteksteille uskolliset käännöksetkin vahvistavat (mm. KJV, KR33 ja jopa KR92, Complete Jewish Bible, Mechanical Translation of Genesis 1 jne).

   Poista
 2. Terve taas!

  Koska en ole millään tavalla asiantuntija, enkä ole vielä seurannut nimeksikään tähtikuvioita (paitsi pienen karhun tähdistöä löytääkseni pohjantähden), niin kysynkin nyt mielipidettänne:

  Sivulla http://uskonaskel.foorumi.eu/viewtopic.php?f=2&t=943 eräs toinen Petri (PetriFB) kirjoittaa seuraavanlaisesti:

  "Jumala loi taivaan ja tähdet, mutta ei ole asettanut tähtikuvioihin, minkäänlaisia aikakausia ja merkkejä, joista ihmisen tulisi seurata Jumalan ilmoitushistoriaa ja tapahtumia. Raamattu on sitä varten, jonka kautta Jumala puhuu tulevista ajoista ja tapahtumista, ilmoittaen Raamatussa pelastushistorian aikakaudet, jonka mukaan elämme nyt Uuden Liiton aikakautta, Herran Jeesuksen sovitustyön ansiosta."

  Mitä mieltä olette siis hänen tulkinnastaan, siitä että tähtikuvioista ei tulisi seurata Jumalan ilmoitushistoriaa ja eri tapahtumia? Eli onko Raamatussa jossain päin sellaista tekstiä mikä suoraan kehoittaa meitä ihmisiä seuraamaan tähtiä, jotta me niiden kautta tietäisimme tulevaisuutta taikka historiaa?

  PetriFB menee tulkinnossaan näinkin pitkälle:

  "... tähdistä ennustaminen ja eläinradan kuvioiden tutkiminen on okkultiikkaa, ei Raamatullista uskoa."

  Millä raamatunjakeilla voisi kumota hänet tuossa kohden harhaoppiseksi? Onko kumoamiseen hyviä syitä?
  Onko muita kertomuksia tähtien johdatukseen tai niiden seuraamiseen kuin se, että tähti viitoitti tietäjille tien Jeesuksen tykö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OSA 1
   PetriFB kirjoittaa omista mielipiteistään jotka eivät suinkaan automaattisesti tarkoita etteikö Jumala olisi asettanut tähtiä yhdessä auringon ja kuun kanssa merkeikseen aikakausista (Raamatun moedim-juhlapäivistä sekä profeetallisista pelastushistorian ajoista), vuosista ja päivistä kuten 1. Moos. 1:14-19 selvästi sanotaan:

   "14 Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne MERKKEINÄ osoittamassa aikoja (moedim, Herran juhlia -> 3. Moos 23), päiviä ja vuosia,
   15 ja olkoot valoina taivaanvahvuudella paistamassa maan päälle". Ja tapahtui niin:
   16 Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman valon hallitsemaan päivää ja pienemmän valon hallitsemaan yötä, sekä tähdet.
   17 Ja Jumala pani ne taivaanvahvuuteen, paistamaan maan päälle
   18 ja hallitsemaan päivää ja yötä ja erottamaan valon pimeästä. Ja Jumala näki, että se oli hyvä.
   19 Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, neljäs päivä."

   Lisäksi Psalmi 147:4 (ja mm. Jes. 40:26) mukaan Jumala määräsi tähtien luvun ja jopa antoi tähdille nimetkin! Olemme saaneet heprean tekstien asiantuntijalta vahvistuksen että Psalmi 147:4 alkutekstin voisi ymmärtää myös seuraavasti jonka päivitimme myös "Perinnönjaolla" -pääopetuksemme alkuun:

   "Hän kertoo tähtien tarinan jokaiselle joita Hän nimeltä kutsuu."

   Eli PetriFB:n mielestä Jumalan ei pitäisi antaa kertoa tähtien tarinaa nimeltä kutsumilleen eli omilleen. Seurakunnalle. Onpa kummallista! En tiedä ketä PetriFB uskoo mutta me uskomme Jumalan Sanaa yhdessä historiallisten ja tähtitieteellisten tosiasioiden kanssa joita olemme käsitelleet päävalikosta löytyvissä "Astroprofetioita ja "Perinnönjaolla" -opetuksissamme. Ja lisää on tulossa. Useita luonnoksia jonossa.

   Aivan samalla tavalla kin me uskomme Jumalan selvää Sanaa mm. Litteän Maankin osalta + sen historialliset ja luonnontieteelliset todisteet kuten olet hienosti "Litteän Maan hullutusta" esillä sivustollasi pitänyt. Yhtä rohkeasti kuin me tätä "astroprofeetallista" hullutusta :)

   Lisäksi Job 38:32 kerrotaan eläinradan tähtikuvioista jotka Jumala sanoo johdattavan esiin AIKANANSA. Tähtikuviot on heprealaisessa alkutekstissä "mazarot" ja Job 38:32 onkin ainoa kohta Raamatussa jossa puhutaan mazarotista, tähtikuvioiden ajallaan esiin kutsumisesta itsensä Luojan suulla! Aika selvää tekstiä yhdessä Raamatun ensimmäisen luvun kanssa jossa Luojamme asettaa tähdet MERKEIKSI yhdessä auringon ja kuun kanssa. Raamattu on Jumalan ilmoitus, kirjallinen ilmoitus yhdessä luomakunnan ilmoituksen kanssa joka oli olemassa jo ennen Raamatun kirjoittamista. Kummatkin ilmoitukset pitävät yhtä toistensa kanssa. Mikäli on päätynyt ristiriitaisiin johtopäätöksiin jommasta kummasta niin sillloin ei ole perehtynyt kunnolla todisteisiin.

   "Tähdistä ennustaminen ja eläinradan tutkiminen on okkkultiikkaa, ei Raamatullista uskoa".

   Eli kyse on okkultismista esim. kun Jumala kertoo Psalmi 147:4 mukaisesti nimeämiensä tähtien tarinaa Messiaasta / lunastuksesta omilleen rohkaisuksi ja todistukseksi maailmalle? Täthtikuviliden tähtien nimillä on n. 6000 vuotinen historia ja ne kertovat Raamatun Messiaan tarinan. Saman tarinan. Ei tässä kukaan ole alkanut ennustelemaan tähdistä yhtään mitään. Emme ainakaan me Danielin Perinnössä. Raamatullisella tähtieteellä ja astrologialla on ero kuin yöllä ja päivällä. Eikö nimenomaan se että saatana on vääristänyt tähtikuvioiden messiaanisen tarinan kerro siitä että niillä on jotain tekemistä Messiaan tarinan kanssa?

   Miksi Raamattuakin on käännetty väärin tuhansia vuosia ja perusteltu sillä vaikka minkälaisia harhaoppeja? Sama periaate siinäkin. Saatanan väärennökset! Sielunvihollinen on vääristänyt sekä kirjallista että taivaallista ilmoitusta sillä hän tietä että niillä yhdessä on tärkeä merkitys...(jatkuu OSASSA 2 alla.)

   Poista
  2. OSA 2
   Mietipä Pete sitäkin miksi paholainen on vääristänyt myös maailmakäsitystä maapalloineen päivineen. Samoin paholainen teki tähtikuvioillekin langenneiden enkelien kautta jotka opettivat ihmiskunnalle "tähtikuvioita" (Eenokin kirja) eli asiayhteyden huomioiden tähtikuvioiden väärää tulkintaa eli astrologiaa. Tähdet / tähtikuviot eivät ole ihmisen vaan Jumalan ja Messiaan merkkejä alusta asti. Tähtikuvioiden tarina kertoo Jumalan ja Messiaan luonteenpiirteistä sekä tahdosta ja suunnitelmista jotka pitävät yhtä Raamatun ilmoituksen ja profetioiden kanssa. Ei siinä ole sen kummempaa.

   Onko okkultismia ja ennustamista sen toteaminen tähtitaivaalta että samaan aikaan taivaan "ruudulla" näkyy esim. Messiaan neitseelliseen syntymän ja kuolemaan liittyviä vertauskuvallisia merkkejä Luojan orkestroimina vahvistuksina siitä että Messias, Vanhurskauden Kuningas syntyy, ja kallistaa ristillä päänsä Karitsana? PetriFB kannattaisi tutustua esim. Ilmestyskirjan 12:1-7 kuvaukseen " Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä...". Raamatun tutkijoiden mukaan se on Johanneksen tähtitieteellinen kuvaus Neitsyen tähdistössä näkyneestä Messiaan syntymän merkistä johon olemmme perehtyneet "Astroprofetioissa":

   https://astroprofetioita.blogspot.fi/p/blog-page_16.html

   Mikäli PertiFB on sitä mieltä että em. Johanneksen astroprofeetallinen kuvaus on "okkulttista ennustamista" niin onpa ahdasmielistä ajattelua joka osoittaa ettei kirjoittaja ole perehtynyt Raamattuun, historiaan ja tähtitieteeseen kunnolla vaan esittää lausuntojaan ennakkoluulojensa ja tietämättömyytensä perusteella.

   Kuten Litteän Maankin tapauksessa kannattaa ottaa asioista kunnolla selvää ennenkuin tekee tuomion. Sitä PetriFB ei näköjään ole tehnyt hänen lausunnoistaan päätellen jollaisiin törmäämme vähän väliä.

   Kiitos rehellisestä kommentistasi. Rehelliset kysymykset ansaitsevat rehellisiä vastauksia.

   Poista
  3. Kysyit lisäksi onko muita esimerkkejä tähtien johdatukseen ja seuraamiseen kuin Jeesuksen luo saapuminen itämaan viisaiden tapauksessa. Kyllä. Pelastushistoriassa on monta esimerkkiä ylhäällä Luojan okrkestroimista vertauskuvallisista merkeistä jotka ovat vahvistaneet mitä maan päällä on samaan aikaan tapahtunut. Jeesuksen syntymän ja Hänen luokseen saapumisen lisäksi mm. ristiinnaulitsemisen aikaan näkyi erityisiä taivaanmerkkejä joista olemme todistaneet "Astroprofetioissa" -opetuksessa. Tulemme kirjoittamaan lisää muistakin taivaanmerkeistä pelastushistoriassa myöhemmin. Artikkeleita on jonossa runsaasti.

   Poista
  4. Hienoa kuulla että vastauksemme oli tyydyttävä. Välillä innostuessamme selvitykset tuppaavaat venymään mutta ketään ei ole tarkoitus hukutaa infotulvaan. Psalmi 147:1-4 on sanoinkuvaamattoman upea! Upeaa että Jumalamme tähtien valo saa loistaa sen kautta myös sinun henkeesi. Julkaisimme uuden blogimerkkinnän jossa kerromme lisää suunnitelmistamme opetusartikkeleiden osalta.

   Poista
  5. Pete, kysyit taannoin aiemmassa kommentissasi että onko muita kertomuksia tähtien johdatukseen tai niiden seuraamiseen kuin se, että tähti viitoitti tietäjille tien Jeesuksen tykö. On ja aika mukavasti. Ei välttämättä tähden seuraamista paikasta toiseen vaan samankaltaiste harvinaisten merkkien seuraamista.
   Kysymyksesi tiimoilta tässä lainaus Perinnönjaolla -pääopetuksestamme joihin tulemme palaamaan erillisessä artikkelissa tarkemmin:

   "Ehkäpä nimenomaan vaeltavassa tähdessä tai nykykielellä planeetan liikkeissä lienee vastaus myös siihen miksi idän vieraiden kerrotaan löytäneen juutalaisten Kuninkaan luokse seuraamalla ”hänen tähteään” (Matt. 2:9). Oliko tämä vaeltava tähti planeetta Jupiter, tai muinaisittain Tzedeq? Muinaiset tunsivat Jupiterin ”kuningastähtenä” nimeltä Tzedeq (hepr. "oikeamielinen", "vanhurskas"). Kuninkaan tähti onkin ollut paikalla 90% tapauksista kun jossakin tähtikuviossa on tapahtunut noin 6000 vuoden raamatullisen pelastushistorian aikana jokin erityinen taivaallinen merkki, planeettakonjuktio tms, joka on esikuvallisesti vahvistanut samaan aikaan maan päällä tapahtuneen pelastushistorian tapahtuman.

   Aloitko sinäkin jo ihastumaan ylen suuresti?

   Tämän päivän raamatullisen tähtitieteen pioneerin, Robert Scott Wadsworthin mukaan näitä pelastushistorian tapahtumia joissa Kuningasplaneetta Jupiter on näytellyt pääosaa ovat mm. Aadamin lankeemus, vedenpaisumus, Aabrahamin syntymä (Jasherin kirja) ja Israelin eksodus sekä tietysti Messiaan elämän merkittävimmät tapahtumat Hänen neitseellisestä syntymästä alkaen aina ristiinnaulitsemiseen asti. Ja ehkäpä se paras on vielä näkemättä sillä Ihmisen Pojan paluun aattona ”on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä” (Luuk. 21:25). Jos odotat Häntä niin kannattaa alkaa suuntaamaan katse tähtiin eikä tutkia pelkästään Raamattua.

   Oliko Aadamilla ja Jobilla saati Aabrahamilla, Nooalla ja Eenokilla Raamattu? Ei ollut ja tekikö se heistä tietämättömiä Luojasta ja Hänen tahdostaan? Ei missään nimessä sillä he olivat Jumalan suurmiehiä joilla oli hyvin läheinen suhde Jumalaan. Todennäköisesti kaikki patriarkat oppivat Jumalasta ja Hänen lupauksistaan tähdistä (1. Moos. 3:15, 1. Moos. 15:5, Job 9:9, 38:32, 1. Eenokin kirja). Myös itämaan tietäjät."

   Poista
 3. Hei, tämä oli hienoa selvitystyötä ja hyvin perusteltu. Kiitos paljon.

  Mielestäni mainitsemasi jae (Ps.147:4) on todella upea kun sen oikein oivaltaa:

  KR-1992 "Herra tietää tähtien luvun, hän on antanut niille kaikille nimen."

  VastaaPoista
 4. Pete täällä taas, eri käyttäjänimellä.

  Miten olet ymmärtänyt nykytähtitieteen "tähtivuorokauden keston"? Onko Stellarium ohjelmoitu tukemaan tuota kerrottua tähtivuorokauden pituutta, minkä sanotaan olevan 23h 56 min ja noin 4 sek? Ehkä voisit siitäkin kirjoittaa artikkelin? Lukisin mielellään. Voi olla että itsekin saisin sen ajan selville, mutta olen vielä epävarma miten siltä osin ohjelmaa käytetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme tiedä onko Stellarium ohjelmoitu siten. Olemme kutsutut opettamaan tähtien messiaanisesta tarinasta, emme niinkään kalenteriteknisistä seikoista. Hieman sama juttu kuin toinen keskittyy elokuvan juoneen ja toinen enemmän kuvaustekniikoihin ym. Kumpikin muodostaa yhdessä kokonaisuuden.

   Poista
 5. Kiitos comebackistä! En ole vielä henkilökohtaisesti pystynyt perehtymään täällä esitettyihin aiheisiin, mutta lukiessa tekstejänne sydän meinaa pakahtua ilosta Jumalan suuruuden edessä! Jumalan rakkaus meitä kohtaan tuntuu niin käsinkosketeltavalta, eikä epäilyksille jää sijaa!

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, Kiitos kauniista sanoistasi! :) Hienoa että sivustomme kiinnostaa ihmisiä. Sivustomme on syntynyt Jumalan rakkaudesta ja ainoa syy miksi se on olemassa on että tahdomme julistaa yksin Hänen kunniaansa taivaiden kautta. Hienoa kuulla että Hän on jo saanut sinuakin ihastuttaa tekstiemme kautta. Tervetuloa Raamatun "Danielin kouluun"!

   Poista

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!