sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Tähtiin koroitetut

"Jeshua sanoi hänelle (Maria): "Älä minuun koske, sillä en minä ole vielä mennyt ylös Isäni tykö; mutta mene minun veljieni tykö ja sano heille, että minä menen ylös, minun Isäni tykö ja teidän Isänne tykö, ja minun Jumalani tykö ja teidän Jumalanne tykö." (Joh. 20:17)

Kreikkalaisen alkutekstin mukaan Jeshua ei sanonut ettei Maria olisi saanut koskea häneen sillä todennäköisesti hän oli jo tuossa vaiheessa tarrautunut Ylösnousseeseen. Ei vaan Jeshuan pointti oli se että Marialla olisi kyllä runsaasti aikaa syleillä Häntä myöhemmin sillä Hän ei ollut vielä menossa Isän tykö ja tässä vaiheessa olisi ollut tärkeämpää rientää tiedottamaan muitakin opetuslapsia tapahtuneesta

.Mutustelepa tätä asiaa hetkinen! Itseasiassa Messiaan ylösnousemus on ihmiskunnan historian MERKITTÄVIN TAPAHTUMA! Ilman ylösnousemusta kaikki on turhaa. Ilman ylösnousemusta ei ole elämää kuoleman jälkeen. Ei mitään vaan ainoastaan suunnaton tyhjyys! Messiaan ylösnousemuksen kautta ihmiskunnalla on mahdollisuus nousta tähtiin ja hallita tulevaa maailmaa kuninkaallisena pappiskansana tätä planeettaa ja koko universumia! On selvää ettei Maria vielä ymmärtänyt tätä sillä opetulasten luokse RIENTÄMISEN ja heille kertomisen sijaan siitä että kaikki mitä Ylösnousseesta on kirjoitettu on toteutunut, hän tarrautui Ylösnousseeseen ja sai kuulla Hänen lempeän nuhteensa.

-John D. Keyser


Äskeinen ylösnousemuksen toivon teemaan liittyvä on vapaasti suomentamamme lyhyt ote Hope of Israel Ministriesin ajatuksia herättävästä artikkelista. Messias on Ylösnoussut ja me kaikki Hänen pyhänsä tulemme perässä aikojen lopulla. Lopuksi mieltä ylentävää "tähti-musiikkia" kaikille Messiaan "omereille" jotka tullaan koroittamaan tähtiin Hänen tulemuksessaan!:Ylösnoussut on Precursor, edelläkävijämme ja Hän ELÄÄ!!! Eikä pölyttynyttä uskonnollista antiikkia. Hyvää happamatonta Ensihedelmien päivää kaikille lukijoillemme!

-Danielin Perinnön "tähtimatkaajat"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!