perjantai 25. maaliskuuta 2016

Ristiinnaulitsemisen merkit


Kuva: answerinrevelation.org

Niinpä, kun minä tulin teidän tykönne, veljet, en tullut puheen tai viisauden loistolla teille Jumalan todistusta julistamaan. Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeshua Messiaan (Jeesuksen Kristuksen), ja hänet ristiinnaulittuna. (1. Kor. 2:1-2)

Tiesitkö että tutut eläinradan tähtikuviot kerskaavat "Messiaan rististä" yhtä intohimoisesti kuin netsari-juutalainen apostoli Paavali eikä niillä ole mitään tekemistä astrologian tai inhimillisen puheen ja viisauden kanssa? Nämä merkit ovat Isän kerskausta Ainokaisesta Pojastaan. Aloitetaanpa. Pesak, raamatullinen uhrikaritsan teurastuksen päivä, on mennyt ja heprealaisen aabib-kuun 15. päivä, Happamattoman leivän juhla, on alkanut. Tätä kirjoittaessa (kl 15.55) juhlan toinen päivä, (aabib 16) on jo alkamaisillaan ja sapatti loppumaisillaan.

Aabib-kuun 15. päivänä Israelin lapset vapautettiin Egyptistä ja Golgatalla teurastettu Jumalan Karitsa oli ensimmäistä päiväänsä haudassa. Tällä tavoin nämä kaksi Happamattoman leivän juhlan suurtapahtumaa, joiden välillä on noin 1500 vuotta, liittyvät yhteen raamatullisessa pelastushistoriassa sillä Israelin kansa ja Messias kuuluvat toisillensa. Ilman Israelin vapauttamista Egyptistä ei olisi ollut olemassa kansaa jonka kautta Messias olisi syntynyt sekä lopulta sovittanut kuolemallaan synnin iankaikkisesti ja valmistanut siten tien takaisin kadotettuun paratiisiin.

Tiedämme että Israelin eksoduksen aikana taivaalla oli paljon mahtavia merkkejä jotka samalla vahvistavat luotettaviksi myös viimeisimmät egyptologian tutkimustulokset eksoduksen todellisesta ajankohdasta (egyptologi David Rohl). Mutta halusimme selvittää oliko myös ristiinnaulitsemisen aikaan taivaalla minkäänlaisia vahvistavia merkkejä sillä onhan kyseessä koko pelastushistorian keskeisin tapahtuma niin Raamatussa kuin tähdissä. Olemme tehneet tutkimusta planetaario-ohjelmalla (stellarium.org) käyttämällä pohjana raamatullisen tähtitieteilijän, Robert Scott Wadsworthin, tietoja hänen raamatullisen tähtitieteen -videoseminaarista joka löytyy suomennettuna linkin takaa.

Ristiinnaulitsemisen vuodeksi on ehdotettu mm. 33 jaa jolloin verenpunaiseksi värjäytynyt pesakin täysikuu majaili Neitsyen tähdistössä. Se kuulostaa oikealta kuunpimennyksineen päivineen vieläpä Neitsyessä, mutta johtaa harhaan sillä valitettavasti perinteinen kristillisyys ei tunnista Kristusta raamatullisissa juhlissa. Lisäksi ei ole edes varmuutta siitä oliko vuoden 33 jaa kuunpimennyksen aikaan kyseessä raamatullinen pesak vai sen rabbiininen väärennös.

Robert Wadsworthin mukaan ristiinnaulitseminen ei voinut tapahtua vuonna 26 ja 27 jaa tai vuosina 29 - 33 jaa sillä nämä vuodet eivät täsmää ristiinnaulitsemisen kanssa jonka aikaan aikojen alusta asti "messiaanisena kuningastähtenä" tunnettu planeetta Zedek (Jupiter) majaili oikeassa paikassa, Kauriin tähdistössä. Tarkemmin sanoen Zedek ("vanhurskas") oli silloin läheisessä konjuktiossa Kauriin kirkkaimman tähden, Deneb Al Gedin (”tuleva uhri”), kanssa aabib-kuun 10. - 14. päivänä (huhtikuun 24.-28.) juliaanisena kalenterivuonna 28 jaa.

Huomaa että Raamatun ajan Israelissa aabib-kuun 10. päivänä valittiin ja tarkistettiin Tooran säädösten mukaisesti pesak-karitsat ja 14. päivänä ne teurastettiin temppelissä (2. Moos. 12) mikäli niissä ei ollut moitetta. Noiden päivien aikana tapahtui myös Jumalan valitseman Uhrikaritsan ratsastaminen aasilla Jerusalemiin (aabib 10), Hänen perusteellinen tarkastus ja tallessa pitäminen (oikeudenkäynti) ja lopulta teurastus (aabib 14)!

Olemme oppineet että Zedekin / Jupiterin liikkeet on hyvin tärkeä tekijä pelastushistorian merkeissä - jopa luovuttamaton sillä onhan kyse Messiaan pää-planeetasta joka on ollut 90% paikalla oikeaan aikaan oikeassa paikassa julistaen esikuvallisesti taivaalla mitä samaan aikaan on tapahtunut maan päällä n. 6000 vuotisen pelastushistorian aikana. Wadsworth jatkaa että planeetta Zedekin majailu Kauriissa juuri oikeaan aikaan todistaa mikä oli ristiinnaulitsemisen vuosi ja että se on yhtä merkittävä todistus kuin Messiaan syntymän merkki pasuunoiden juhlana syyskuussa vuonna 2 eaa jossa yllätys yllätys Zedekillä on merkittävä rooli!

Lisäksi löysimme toissapäivänä pesakin alkaessa planetaario-ohjelmalla Golgatan tähtitaivaalta 28. huhtikuuta (aabib 14) vuonna 28 jaa lisää mahtavia merkkejä (kuvat 2 ja 3). Ne eivät sinänsä todista mikä oli ristiinnaulitsemisen vuosi kuten muut alla olevat merkit, vaan tarkentavat upealla tavalla esikuvallisesti mitä Jeshua on tehnyt puolestamme. Tulet hämmästymään ja uskomme että nämä merkit saavat sinut taatusti rakastumaan Vapahtajaasi ja "ristiin", Hänen suunnattoman kalliseen uhrautumiseensa syvemmin!

Yhteenveto ristiinnaulitsemista edeltävistä, sen aikaisista ja sen jälkeisistä taivaanmerkeistä:

1. MERKKI - AASILLA RATSASTAMINEN
Aabib 10-14 (24.-28. huhtikuuta) 28 jaa
Karitsa ratsastaa Jerusalemiin ja Häntä pidetään "tallessa" neljä päivää kuullustellen ja tutkien. Zedek majaili Kauriissa ja oli konjuktiossa sen kirkkaimman tähden (Deneb Al Gedi) kanssa =

"Oikeamielinen tuleva uhri"

Kuva 1: Oikeamielinen uhri

2. MERKKI - RISTIINNAULITSEMINEN
Aabib 14 (28. huhtikuuta 28 jaa) kl 12.00-15.00
Kolmen tunnin yliluonnollinen pimeys (Mark. 15:33) joka paljastaa tähtitaivaan. Temppelin yllä ja Jeshuan ristin takana Karitsan tähtikuvio (Oinas) laskee länteen = "tippuu alas taivaasta”. Samaan aikaan vastakkaisella puolella taivasta Neitsyt on nousemassa idästä =

”Hänen kuolema Sinun elämäksi"

Kuva 2: Hänen kuolema

Kuva 3: Sinun elämäksi3. MERKKI - HAUTA
Aabib 15 (28. huhtikuuta) kl 21.30
Happamattoman leivän juhla on alkanut ja Messias on haudattu. Pesakin täysikuu on luvatun ”vaimon siemenen” (Käärmeenkantaja) jalassa (useissa tähtikartoissa kantapäässä) jota ”käärmeen siemen” (Skorpioni) pistää → 1. Moos. 3:15 =

"Kuolettava pisto kantapäähän"

Kuva 4: Pisto kantapäähän

Wadsworthin mukaan myöhemmin samana keväänä alkukesään asti punainen "verinen planeetta" Mars / Adom, "sodan planeetta" (arkkienkeli Mikael) oli "vaimon siemenen" (Käärmeenkantaja) ja "käärmeen siemenen" (Skorpioni) välissä tehden planeettasilmukkaa (retrograde motion). Se julisti esikuvallisesti vainoa ”siementen välillä” ja "vaimon siemenen” saavuttamaa voittoa ristillä. Tämän voit tarkistaa vaikka itse planetaario-ohjelmalla.

Meillä ei ole enää epäilystäkään siitä mikä oli ristiinnaulitsemisen vuosi ja ennenkaikkea siitä mitä rakas Vapahtajamme ja Herramme on tehnyt puolestamme! Kaikenkaikkiaan ristiinnaulitsemisen taivaallisten merkkien syvä sovituksen ja uuden alun sanoma Jumalan kansalle ja koko maailmalle on tämä: 

”Luvattu Vaimon siemen (Käärmeenkantaja) ja Oikeamielinen tuleva uhri (Kauris) taistelee Käärmeen siemenen (Skorpioni) kanssa ja voittaa tulemalla alas taivaasta Karitsana (Oinas) ja uhrautumalla kansansa (Neitsyt) puolesta koroittaakseen sen.”

Näin mahtavat on ristiinnaulitsemisen merkit jotka tekevät Zedekistä / Jupiterista, Messiaan syntymätähdestä, samalla "Golgatan tähden"! Samalla nämä merkit todistavat yhdessä Messiaan syntymämerkin kanssa pasuunoiden juhlana syyskuussa vuonna 2 eaa alkuperäisen Luojan kalenterin puolesta.

Siunattua Sapattia ja Happamattoman leivän juhlaa,
Danielin Perintö

P.S. Alussa oleva kuva on kokonaisuudessaan puhutteleva. Mutta toisaalta se johtaa harhaan sillä kolmen tunnin pimeys ei voinut johtua auringonpimennyksestä (huomaa auringonpimennys Oinaassa), sillä pesakina jolloin ristiinnaulitseminen tapahtui, on aina täysikuu. Auringonpimennys ei voi tapahtua täysikuuna vaan astronomisena uutenakuuna, "pimeänä kuuna". Lisää Golgatan pimeydestä toisessa artikkelissamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!