lauantai 27. helmikuuta 2016

Tulkoon Valo!

Hyvää Jumalan Sapatin ja Pojan Valoa Suomen kansalle!Ja sitten teemaan sopivaa Facebook -keskustelusta otettua:

-Ensimmäinen valo oli Jeshua

-Joten uskot että Jumala loi Jeshuan sanoessaan "tulkoon valo!"?

-Ei vaan Jeshua on ollut aina olemassa. Isä ja Jeshua ovat olleet aina yhtä. Kun Isä sanoi "tulkoon valo!" Hän ei luonut Jeshuaa vaan paljasti Poikansa maailmalle. Jeshuan läsnäolon mukana tuli valo. Jeshua on maailman Valo.

Aamen se on juuri näin. Tässä on pähkinänkuoressa nimenomaan se miten olemme asiat Raamatusta ja luomakunnasta, erityisesti taivaan valoista, ymmärtäneet ja opettaneet jo vuosikaudet. Jeshua (Jeesus) on maailman valo ja luomakunnan alusta asti teurastettu Karitsa. Jeshua on kuolleistanousseiden Ensihedelmä ja Isän Jumalan Esikoispoika jonka Isä paljasti alussa valona koko universumille! Miksi? Todennäköisesti pimeyden eli saatanan kapinan takia sillä sama valo joka tuli erotettiin myös pimeydestä.

Ei ihmekään että Raamatun ensimmäisen kirjan nimi on hepreaksi Bereshit, joka merkitsee
"alussa" tai "esikoisessa". On aivan oikein kääntää Raamatun ensimmäiset sanat 1. Moos. 1:1 näin:

Esikoisessa Jumala loi taivaan ja maan...
בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַשָּׁמַיִם, וְאֵת הָאָרֶץ

Kaikki taivaan valot todistavat esikuvallisesti Esikoisesta, Jumalan Pojasta. Hänestä joka sanoi olevansa maailman valo ja joka loistaa pimeydessä kuten taivaan tähdet mustaa yötaivasta vasten.

Tulkoon Valo! Tulkoon Jeshua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!