keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Syntymäpäivänvieton astrologiset juuret

Anton LaVey ja käärme
"Satanistin tärkein juhlapäivä on hänen oma syntymäpäivänsä. Muita vähemmän tärkeitä juhlapäiviä ovat vapunyö, halloween, kesä- ja talvipäivänseisaukset sekä kevät- ja syyspäiväntasaukset." 

Wikipedia: Satanismi

Että sellaista. Tahdoimme heti alkuun karsia ns. "oksat pois" lainaamalla saatanan kirkon perustajaa Anton LaVeytä / satanisteja. Mutta jatketaanpa (emmekä me ole Jehovan todistajia tai edusta mitään muutakaan tiettyä uskonsuuntaa / kirkkokuntaa yms joka on mahdollisesti tullut tunnetuksi syntymäpäivien vieton kielteisyydestä).

Olemme tahtoneet kirjoittaa tästä aiheesta jo pitkään. Osoitamme lähinnä pelkän tähtitieteen ja raamatullisen (heprealaisen) kalenterin avulla millaista humpuukia astrologia eli tähdistä ennustaminen on. Perustelemme tähtitieteeseen vedoten samalla myös sitä miksi Raamattuun uskovien tulisi pysyä erossa syntymäpäivien vietosta joka perustuu astrologiaan ja ikivanhaan saatananpalvontaan "auringonpalvonnan" ja koko "taivaanpalvonnan" nimessä.

Yllä satanistien mainitsemat "vähemmän tärkeät" talvi -ja kesäpäivänseisaukset ovat tietysti vanha tuttu babylonialaisen auringonjumala Baalin / roomalaisen Mithran syntymäpäivä joulu, ja pääsiäinen (Babylonian Ishtar / Easter) jotka ovat yhtä pakanallisia / saatanallisia juhlapäiviä kuin halloween ja vapunyö. Eihän kukaan moderni pakana nykyään lapsiansa auringolle näinä "pyhäpäivinä" uhraa kuten muinaiset pakanat. Sellainen veisi nopeasti kalterien taakse. Siksi saatana on siloitellut nämä KAUHISTUKSET nykypäivään sopivammaksi vieläpä "Jeesuksen nimessä".

Mutta ei siloittelu ja totuuden pimittäminen tee niistä yhtään sen parempia tai "pyhempiä".

Lisäksi juutalaiset, uskomme heprealaiset / israelilaiset isät joilta on paljon opittavaa ja jotka ovat kirjoittaneet Raamatun ja joista on myös Pelastus (hepr. jeshua), eivät yleensäottaen juhli syntymäpäiviä joitakin poikkeuksia lukuunottamatta kuten nykyjuutalaiset nuoret. Sen sijaan oikeamieliset juutalaiset juhlivat niin omien kuin läheistenkin kärsimyksien ja onnettomuuksien muistopäiviä sekä kuolinpäiviä. Mahdollisesti perinteisen epäitsekkään Kaikkivaltiaan Luojamme kunniaa korostavan Raamatun viisaudesta nousevan heprealaisen ajattelutavan mukaisesti juuri sen takia että kärsimyksessä, ahdistuksessa, sairaudessa, vainossa ja kuolemassa ei todellakaan korostu oma nimi (minä minä minä), ihmisen lihallinen itsekäs luonto sekä inhimilliset mahdollisuudet ja turhat luulot ihmisen kaikkivoipaisuudesta, kuten syntymä -tai nimipäivissä, vaan Kaikkivaltiaan suvereeni Apu, Uskollisuus ja rakkaus sanoinkuvaamattomankin hädän, ahdistuksen ja kuoleman keskellä.

Joille ihminen ei omassa voimassaan juurikaan mitään voi. Mutta Elohim voi!

Raamatussakin on ainoastaan negatiivisia esimerkkejä syntymäpäivien vietosta mm. Jobin lapset Egyptin faarao, Herodes jne. Kaikki elivät pakanallista elämää ja palvoivat lähinnä itseään elämällä itselleen eivätkä Luojalleen.

Kaikki muka "kristillistetyt" pakanajuhlat kuten joulu ja Ishtar ovat muinaisia USKONNOLLISIA saatananpalvontajuhlia: lastentappamisen (lapsiuhrit epäjumalille) sekä inhottavan seksuaalisen irstailun ja sianlihalla mässäilyn epäpyhiä päiviä. Myöhemmin ns. "kristillistettyinäkin" (katolisen kirkon toimesta 300-luvulta alkaen) nämä juhlat (kirkkovuoden juhlat) ovat näiden menneen pakanallisen pimeyden ja saatananpalvonnan iljettäviä varjoja joista joulu on suurin "emakko" tai "kultavasikka" (2. Moos. 23).

Ei-uskonnollista joulusta, Ishtarista, syntymäpäivien vietosta jne ei saa tekemälläkään sillä muinainen uskonto / uskonnolliset hedelmällisyysriitit, astrologia / auringonjumalan -ja kaikkien taivaankappaleidenpalvonta ovat näiden "juhlapyhien" olemassaolon syy.

Saatanan kirkon / satanistien kanta syntymäpäivien viettoon jos minkä tulisi saada ihmiset, erityisesti Raamatun JHVH Elohimiin uskovat ihmiset hereille mikäli he tahtovat seurata ja uskoa kaikessa Totuutta eikä valhetta. Kyllä, syntymäpäivien vieton "minän palvonnan" perinne todellakin perustuu muinaiseen pakanuuteen / auringonjumalanpalvontaan (saatananpalvonta) samoin kuin minän palvonta (satanismi) on loppujen lopuksi saatananpalvontaa. Syntymäpäivät ovat "vanhasta Aatusta", lihallisesta luonnostamme joka ei tahdo tulla "ristiinnaulituksi" yhdessä Messiaan kanssa vaan jäädä tuhoon johtavalle "mukavuusvyöhykkeelle" koroittamaan itseään.

Satanismi ja saatananpalvonta on nimenomaan "lihan" eli vanhan syntiin taipuvaisen ihmisluonnon "ristiinnaulitsemisen" 100% vastakohta. Satanisteille lihallisten nautintojen maksimoiminen on elämän tarkoitus vaikka satanismiin sisältyykin myös yleismaailmallisiksi hyveiksi luonnehdittavia asioita kuten toisen kunnioittaminen hänen kodissaan jne. Mutta varo pimeyttä valkeuden vaatteissa! Siksi myös oma syntymäpäivä on saatanallisen nautinnonhakuisuuden ja itsekeskeisyyden huipennus ja siten täysin Ristiinnaulitun tuntemista vastaan jossa lihallinen luonto ja itsekeskeisyys "naulitaan ristille" yhdessä Ristiinnaulitun kanssa. Ja kuollaan pois "kuolleista teoista" (synneistä, Elohimin käskyjen rikkomisesta) syntyen uutena ihmisenä Messiaassa - ei itselle eläen vaan Elohimille Häntä ensiksi rakastamaan kaikessa sekä hyviä tekoja tekemään - Hänen käskyjensä mukaisesti.

Samaa sarjaan tulisi laittaa yhdessä syntymäpäivän kanssa nimipäivätkin. Jokainen päivä on yksin ja ainoastaan JHVH'n ja Jeshuan nimipäivä. Ei ihmisen. Omahyväinen ja lihallinen ihmiskunniaa rakastava sydän ei tahdo kuulla tätäkään sillä se loukkaa itsekästä lihallista luontoa. Mutta yksin Elohimin ja Messiaan kunniaa tavoitteleva sydän yhtyy nimipäivien tuomitsemiseen mukisematta ilomielin.

Astrologia ja taivaanpalvonta syntymäpäivänvieton perustana
Muinaisuudessa aurinkoa sekä kuuta, planeettoja ja tähtiä palvottiin jumalina. Auringonpalvonnan myötä muinaisessa Lähi-idässä useita tuhansia vuosia sitten muinaiset pakanat laativat aurinkokalenterinsakin ja astrologiansa (tähdistä ennustaminen). On löydetty useita tuhansia vuosia (jopa 4000 vuotta, 1000 eKr) vanhoja tähtikarttoja. Ennustettiin kuninkaiden ja valtakuntien kohtaloita tähdistä. Ilman auringonpalvontaa / taivaankappaleiden palvontaa ei olisi syntynyt hoviastrologiaa eikä siten valtiaiden syntymäpäivänkään viettoa sillä nimenomaan pakanakuninkaiden syntymäpäivien perusteella tehtiin ennustuksia heidän elämänsä ja valtakuntiensa kohtaloista.

Myöhemmin hellenistisellä ajalla antiikissa kreikkalaisten jumalten ”inhimillistämisen” myötä myös astrologiasta tuli enemmän henkilökohtaista horoskooppiastrologiaa johon ainakin pääpiirteissään perustuu myös nykypäivänkin aikakausilehtien perusperkele, joka on levinnyt jo suorissa tv-lähetyksissä tehtäviin katsojien astrologisten profiilien luomiseen.

Kuninkaita palvottiin jumalina. Ilmiselvästi kuninkaat nauttivat tästä erityisasemastaan ja siten he olivat minä keskeisiä ja palvoivat itseään. Kuninkaan palvonta jumalana = minä keskeisyys = minän palvonta = auringonpalvonta = saatananpalvonta.

Universumin Kuninkaan, Luojan (JHVH), palvonta ainoana tosi Jumalana (ihmisten ja luomakunnan sijasta) = JHVH keskeisyys = JHVH'n palvonta.

Aivan samaan tapaan kuten ammoisilla pakanakuninkailla niin tänäkin päivänä minä keskeisyys ja minän palvonta voi mennä jopa niin pitkälle että kuvitellaan Luojan ja Hänen asettamansa Pelastajan ja Kuninkaan, Messiaan, tähtimerkkien kertovan ihmisestä.

Isä asetti tähtimerkit Poikansa kautta kertomaan Pojasta, Esikoisestaan (1. Moos. 1:1, BeReshit = "esikoisessa" tai "alussa"), niinkuin koko universumin! Universumi ei pyöri pakanakuninkaiden tai nykyihmisen ihmisen vaan Luojan ja Messiaan navan ympärillä.


Tämän päivän astrologia
Ihmiset eivät tule ajatelleeksi tietämättömyyden (nykyään ei tiedetä tähdistä ja tähtitieteestä sekä Raamatusta ja historiasta juuri mitään) takia että synttärit perustuu loppujen lopuksi taivaan ja erityisesti auringon -ja tähtien palvontaan ja siitä syntyneeseen tähdistä ennustamiseen, astrologiaan. Koko astrologian perusta on se aikakausi (n. 25-35 päivää) milloin aurinko sekä muut taivaankappaleet kuten planeetat ovat sattuneet ”majailemaan” (Psalmi 19) tietyssä eläinradan tähtimerkissä ja näin "määränneet" tuona aikakautena ihmisen luonteen johon astrologinen neuvontakin sitten perustuu "oman horoskooppimerkin" perusteella esim. "vaativa Neitsyt" tai "rohkea Leijona" ym höpönpöppöä.

Astrologit eivät ota huomioon Luojan asettamien tähtimerkkien alkuperäistä sanomaa joka perustuu Luojan antamiin tähtien nimien merkityksiin (Psalmi 147:4, Jes. 40:26). Eikä ihmekään sillä tähtien profeetalliset nimet kertovat yksin ja ainoastaan Luojasta, Messiaasta ja Hänen omaisuuskansastaan. Siten tähtien nimet vievät pohjan koko taivaanpalvonnalta ja astrologialta sekä syntymäpäivien vietolta! Raamatun Jeshua (Jeesus) ja maailman pelastaminen Hänen kautta jossa Israelin kansan ennalleenasettamisella on tärkeä merkitys, sopii täydellisesti 12 tähtimerkin saappaisiin. Sama sanoma on myös Toorassa ja Profeetoissa. Messias (Ylkä / Kuningas) ja Israel (morsian / kuningatar) ovat ikuisesti sinetöity yhteen niin Sanassa kuin kirjaimellisesti tähtitaivaankin keskellä (Kefeus ja Kassiopeia).

Nykyastrologia on pääpiirteiltään aivan samanlaista kuten Lähi-idän muinaisiin pakanakuninkaisiin liittyvä tähdistä ennustelu jossa heidän syntymäpäivällään oli perustuvanlaatuinen merkitys ja tähtimerkit kuviteltiin kertovan heistä "maailman kuninkaina ja vapahtajina". Kuulostaako tutulta?

Tietosanakirjassa kerrotaan nykypäivän astrologiasta seuraavasti:

"Tavallinen horoskooppi sisältää paitsi planeettojen, kuun ja auringon sijainnin eläinradan merkeissä ja asteissa, myös niiden sijainnin 12 huoneessa (*tähtimerkissä) ja mahdollisesti vielä planeettojen väliset kulmasuhteet eli aspektit. Nykyaikainen tietokonekartta voi sisältää vielä enemmän erilaisia tekijöitä valinnan mukaan, asteroideja, laskennallisia pisteitä ja niin edelleen. Astrologiassa ihmisen syntymähetken horoskooppia käytetään lähtökohtana ihmisen luonteen arvioimiseen ja siltä pohjalta tapahtuvaan neuvontaan.*oma lisäyksemme

https://fi.wikipedia.org/wiki/Horoskooppi

Tämä on perusastrologiaa. Tunnetuin nykyisen henkilökohtaisen horoskooppiastrologian länsimainen muoto maailmassa. Emme käy läpi muita astrologian muotoja kuten kiinalaiset horoskoopit, vaan pysymme tunnetuimman perinteisen aikakausilehdistä yms tutun perusperkeleen paljastamisessa.

Auringon ”majailun” kussakin 12 taivaan "huoneessa" tai raamatullisemmin "majassa", eli tähtimerkissä, kerrallaan voi tarkistaa vaikka ilmaisella kätevällä planetaario-ohjelmalla (LATAA Stellarium.org) jossa simuloidaan matemaattisen ja tieteellisen tarkasti tähtitaivasta. Tai vaikkapa paljain silmin kun ensiksi ottaa hieman selvää muutamista tähtitieteellisten havaintojen (EI astrologisten) tekemisen perusasioista vaikka ensiksi helppokäyttöisen Stellariumin avulla. Luoja on asettanut auringon kiertämään 12 tähtimerkkiään / majaansa läpi vuoden aikana (Psalmi 19). Se ei ole astrologiaa vaan raamatullinen ja tähtitieteellinen tosiasia. (Raamatullinen) tähtitiede EI OLE astrologiaa, tähdistäennustamista, vaan nimensä mukaisesti tiedettä tai tapa tutkia Luojan tekoja ja oppia sitä kautta Hänestä sekä Hänen pyhän 12 tähtimerkkinsä esikuvallisesta lunastuskertomuksesta Messiaassa.

Tiede on Luojan antama taivaan lahja tutkia Hänen tekojaan.

Elohimin (Jumalan) suunnitelmat ja johdatus ei liity millään tavalla tähdistä ennustamisen ikivanhaan syntiin ja okkultismiin (erityisesti muinoin Mesopotamiassa). Olemme välillä kuulleet jopa Raamattuun uskovien sekoittavan tietämättömyyden ja ymmärtämättömyyden takia perusperkeleellistä horoskooppi-astrologiaa ”Jumalan johdatukseen” ja ”tahtoon” omassa elämässään. Se on vaarallista perkeleen, Käärmeen, eksytystä ja uskonnollista sekoitusta joka vie harhaan ja jonka JHVH tuomitsee ja kieltää hyvin ankarasti Toorassa (5. Moos. 18:10-11)!

Raamatussa verbi ”ennustaa” (esim. 1. Moos. 30:27) on hepreaksi nachash, נָחָשׁ, joka tarkoittaa myös ”käärmettä”. Samaa nachash -sanaa käytetään mm. luomiskertomuksessa käärmeestä (1. Moos. 3:14) eli perkeleestä joka oli viettelemässä Aadamia ja Eevaa Puutarhassa. Oikeastaan kyse ei ole vain mistä tahansa käärmeestä vaan "hohtavasta käärmeestä" -> vrt. Shaulin (Paavali) varoitus "valkeuden enkeliksi" pukeutuneestä saatanasta. Hohtavasta käärmemäisestä olennosta. Joten mitä tekemistä käärmeen ikivanhalla pääuskonnolla eli ts. maailman vanhimmalla uskonnolla, "hyvään tarkoitukseen" pukeutuneella astrologialla, tai ylipäätään minkäänlaisella ennustamisella tai kohtalouskolla, on Luojamme suunnitelmien ja tahdon kanssa?

JHVH Kaikkivaltias on "kohtaloidemme", "olosuhteidemme" ja "luonteenpiirteidemme" yläpuolella kuvittelimmepa "horoskooppimme" sitten ilmoittavan meille mitä tahansa syntymämme ajankohdan sekä astrologisen neuvonnan perusteella. Astrologia perustuu nimenomaan ihmisen syntymän päivään. Ilman syntymäpäivää / syntymäpäivän korostamista tai viettoa koko astrologia romahtaa eikä sitä ole olemassa sillä astrologinen neuvonta perustuu syntymäpäivään. Syntymäpäivän viettoa ei siis voi erottaa astrologiasta / auringonpalvonnasta, koska koko astrologia on alunperin syntynyt syntymäpäivän vietosta / auringonpalvonnasta (ja koko taivaan palvonnasta) kuten historia osoittaa.

JHVH on suvereeni universumin Kuningas, kaiken Luoja ja suunnittelija, joka on ajan ja avaruuden yläpuolella. Hänelle on kaikki mahdollista ja siksi Raamatussa Messias Jeshua (Jeesus Kristus) sanoo että "kaikki on mahdollista sille joka uskoo" (Mark. 9:23). Ethän retkahda astrologian saatanalliseen ansaan jossa ei ole tulevaisuuden toivoa kuten Messiaassa vaan nöyrä "tähtien määräämään kohtaloon" (astrologinen neuvonta) tyytyminen hautaan asti jolle ei voi mitään ja jolle ei ole edes tarvis voidakaan mitään mikäli astrologiaan todella uskoo.

Astrologia / horoskooppiusko voi äärimmäisyyksiin mennessä johtaa jopa hyvin vakaviin laiminlyönteihin, vastuuttomuuteen ja rakkaudettomuuteen vaikkapa siinä tapauksessa että lähimmäisen hädän hetkellä tulkitaan viikon "horoskooppia" niin että "tulisi olla toisaalla" tai "horoskooppini suorastaan kehoitti minua olemaan toisaalla" tms. Astrologia antaa ainakin periaatteena luvan hylkäämiseen "tähtiin kirjoitetun kohtalon sanelemana" jota "ei voi muuttaa" eikä pidä "yrittääkään muuttaa" sillä se olisi "korkeamman voiman" tai "tähtien ennaltamääräämään kohtalon" uhmaamista.

Emme väitä että astrologit ja horoskooppiuskovaiset olisivat rakkaudettomia tai vastuuttomia vaan alleviivaamme sitä että edellä kuvailemamme on ihmisen vääryyteen taipuvan / itsekeskeisen luonnon takia hyvin mahdollista. Sitä vastoin JHVH'n käskyt, Raamattu, ei missään tilanteessa anna lupaa kulkea lähimmäisen ohi vaan opettaa uhrautumaan jopa henkemme edestä ja kärsimään toinen toistemme puolesta maksoi mitä maksoi. Se on JHVH'n Lain, Tooran henki. Tosi rakkaus on uskollinen - kuolemaan asti. Rakkaus huipentui Ristiinnaulitun antaessa henkensä ristillä koko Israelin kansan ja maailman puolesta - vapaaehtoisesti.

Nimenomaan Ristiinnaulitun konkreettisesta Rakkaudesta tähtimerkit opettavat ja todistavat. Eivät uskonnollisesta taikauskosta, haihattelusta tai huuhaasta vaan (pelastus)historiallisista tosiasioista jossa on Voima muuttaa koko ihmisen elämä!

Leijonan kuolettava vastaisku!
Huomattavaa on että taivaan tärkeimmissä tähtimerkeissä on nimenomaan esikuvallisesti kuvattuna kuolinisku koko astrologialle! Nimittäin Leijonan (hepr. ARIEH, "saalistaan raateleva leijona") eli Juudan Leijonan (Messias) tähtimerkin nähdään TALLAAVAN ja RAATELEVAN tuota vanhaa perkelettä, Käärmettä, ja suojelevan samalla Neitsyttä (Israel / seurakunta):

Neitsyt, Leijona ja Käärme (ikivanhoissa tähtikartoissa 7-päinen Hydra, Vesikäärme)Tämä on taivaallista Luojan asettamaa esikuvaa. Todellista "Tähtien sotaa"! Itseasiassa Leijonan tähtien nimet kertovat kuninkaasta ja siitä että hän tallaa pahaa ja palaa takaisin voittajana! Ei tähtitaivaalla todellisuudessa mitään kuvia olekaan vaan tähtimerkkien kuvat perustuvat Luojan antamien tähtien nimien merkityksiin. Ei tähtikuvioiden muotoihin kuten yleensä ajatellaan. Jokainen tähden nimi on kuin sana ja tähtimerkki on kuin "Raamatun lukukappale", Messias-profetia.

Pidäpä mielessä nachas -sana ("ennustaminen" tai "käärme") ja kuvittelepa että sana "ASTROLOGIA" muodostaa Käärmeen tähdistön taivaalle yllä olevaan kuvaan, niin opetuksemme pointti on lopullisesti sinetöity. Ja ei ole siten epäilystäkään siitä mitä Leijona, (Juudan Leijona Ilm. 5:5), Messias ja Hänen Isänsä JHVH tähdistä ennustamisesta, astrologiasta, ajattelee sen kaikissa muodoissa.

Myös "kristillistetystä" sellaisesta jonka annetaan tänä päivänä luikerrella Messiaan seurakunnankin porteista sisälle kuin käärmeen. Niin joissakin kristillisissä kuin jopa "israelilaisia juuria" korostavissa piireissä. Tosin tietääksemme hyvin harvoissa. Mutta mitähän "kristillisyyttä" tai "israelilaista juurta" (raamatullista) perkeleen pääuskonnolla, astrologialla on?

Astrologian "7-päisen Käärmeen" raateleminen liittyy osaksi koko pahan (saatanan) vallan kukistamista pelastushistoriassa ja Ilmestyskirjan oikeassa tulkinnassa. Messias, Juudan Leijona, tulee nimenomaan murtamaan Ilmestyskirjan mukaan lopunaikana seitsemän sinettiä ja sen myötä laillisesti perkeleen, 7-päisen Lohikäärmeen vallan koko maailmassa ja maailmanhistoriassa. Se johtaa maailmanrauhaan (Jesaja 2). Sillä nuo seitsemän Lohikäärmeen päätä ovat seitsemän maailmanhistorian maailmanvaltaa alkaen Egyptistä ja jatkuen Assyriassa, Babyloniassa, Meedo-Persiassa, Kreikassa ja Roomassa tai islamissa (riippuen tulkinnasta). Taivaanpalvonta ja astrologia on ollut kaikissa maailmanvalloissa pääuskontona tavalla tai toisella ja vaikuttanut luovuttamattomalla tavalla siihen millaisia uskonnot tänäkin päivänä ovat.

Muinaisen astrologian ja taivaanpalvonnan voimakas vaikutus näkyy myös islamissa ainakin epäsuorasti siihen tapaan että islam on ylipäätään muinaisen Lähi-idän / Mesopotamian (tähdistäennustelun kehdon) Baal-Ishtar -kultin (vrt. Egyptin vastaava Osiris-ISIS -kultti) moderni versio vaikka astrologiaan näytetään suhtautuvan islamissa yleensä kielteisesti.

Mutta kuten sanottua pian perkele ja sen valtakunnat kohtaavat loppunsa kun Leijona, Messias-Daavidin Poika, ottaa maailmassa vallan Kirjoitusten ja tähtimerkkien profetioiden mukaisesti!

Kuten olemme sivustolamme perusteellisesti historian, tähtitieteen ja Raamatun avulla todistaneet ja opettaneet niin eläinradan tähtimerkit ylipäätään eivät ole mitään pakanallista alkuperää, myyttiä tai satua taikka teologiaa tai uskontoa, vaan tähtimerkit tai tähtikuviot ovat todella tuolla taivaalla oikeasti nähtävissä kaikki 12 (riippuen millä puolella päiväntasaajaa ollaan). Luojan asettamina (1. Moos. 1:14-17). Ei ihmisen. Sekin voidaan silmin havaita aikaisin aamulla auringon juuri noustessa sekä illalla auringon laskiessa missä tähtimerkissä aurinko sillä hetkellä "majailee" kun tähdet alkavat hämärtymisen myötä näkyä taivaalla. Ei sen havaitseminen sinänsä ole mitään astrologiaa vaan sen toteamista että näin on.

Kuten sanottua aurinkohan majailee kussakin tähtimerkissä noin kuukauden ajan (keskivertoisesti 25-35 päivää) edeten seuraavaan merkkiin jne kiertäen kaikki 12 läpi yhdessä vuodessa.

Tässä on oma kuvakaappauksemme Stellariumista siitä missä tähtimerkissä aurinko tätä kirjoittaessa (26.11.) majailee, Vaa'an ja Skorpionin välissä edeten jälkimmäiseen.

Tämä oli helppoa yleis-sivistystä aikaisina iltoina ja varhaisina aamuina muinaisille ihmisille jotka tunsivat tähtimerkkien tarinan luvatusta Lunastajasta (1. Moos. 3:15). Mutta meille nykypäivän ihmisille se on "raketti-tiedettä", koska ei näytä Luojan ”älypuhelin” (mitä Raamattu opettaa tähdistä) ja ”tabletti” (tähtitaivas) kiinnostavan edes kaikkia Raamattuun uskovia. Ei, vaan ollaan niin haltioissaan alkeellisista ihmisten suunnittelemista ”älylaitteista” tai viimeisimmistä tv-sarjoista ja maailman villityksistä että menee taivaan suurenmoinen messiaaninen Ilosanoma aivan sivu suun.

Täsmälleen sama sanoma joka on Raamatussa sen kannesta kanteen!


Astrologian ja syntymäpäivän romuttaminen
Otetaanpa loppuun esimerkki. Oletetaan että olet syntynyt esim. syyskuun 21. päivä vuonna silloin ja silloin. Astrologian mukaan horoskooppisi / "tähtimerkkisi" olisi Neitsyt sillä astrologisen mallin mukaan aurinko majailee neitsyessä 23.8. - 22.9. Odotat seuraavan vuoden syntymäpäivääsi 21. syyskuuta, mutta tulet omaksumaan välissä raamatullisen Luojan kalenterin Herran juhlineen päivineen (3. Moos. 23) vaikka juuri ennen raamatullista uudenvuoden vaihdetta (keväällä maalis-huhtikuussa). Tahdot myös alkaa seuraamaan ikävuosiasi raamatullisen kalenterin mukaisesti joka sijoittaisi aurinkokalenterin olevan syyskuun 21. päivän syntymäsi päivän 7. tai 8. raamatullisen kuun aikaan (syys-lokakuuhun tai jopa loka-marraskuuhun) riippuen siitä onko raamatullinen karkausvuosi tai ei.

Esim. tänä vuonna syyskuun 21. päivä oli raamatullisen kalenterin 7. kuukauden 7. päivä. Ensi vuonna 7. raamatullisen kuun 7. päivä voi sijoittua aurinkokalenterissa esim. lokakuun 2. päivään ja sitä seuraavana vuonna syyskuun 17. päivään ja sitä seuraavana jopa loka-marraskuulle mikäli olisi karkausvuosi.

Oletetaan siis että tahdot jostain syystä tahdot pitäytyä aurinkokalenteriin perustuvan syntymäpäiväsi vietossa vaikka olet omaksunut raamatullisen kalenterin. Sitten käy vieläpä niin kuten edellä kuvailimme että meneillään olevaan raamatulliseen vuoteen lisätään ylimääräinen 13. kuukausi sen takia ettei odotetussa raamatullisessa vuodenvaihteessa kaikki ehdot raamatullisen vuoden vaihtumiseksi täyttyneet.

Puhutaan karkausvuodesta. Sitten tuo 13. kuukausi päättyy ja alkaa uusi raamatullinen vuosi karkausvuoden takia vasta huhti-toukokuussa maalis-huhtikuun sijaan.

Ymmärrätkö jo että juuri tämä sekoittaa aurinkokalenteriin perustuvan syntymäpäiväsi (21. syyskuuta) mikäli tahdot pitäytyä ennenkaikkea raamatullisen kalenterin, Luojasi, ajanmäärityksessä mitä tulee syntymäsi päivään? Eikä siihen tarvita edes karkausvuotta. Nimittäin syyskuun 21. päivän syntymäpäiväsi perustuu auringonkiertoon, mutta raamatullinen kalenteri perustuu ylipäätään auringon -ja kuunkiertoon. Ne ovat kaksi eri kalenterijärjestelmää eivätkä ne käy yhteen. Nimittäin parhaimmassa tapauksessa raamatullisen kalenterin ajanlaskun mukainen syntymäsi päivä voi siirtyä useilla viikoilla eteenpäin (karkausvuoden takia) aurinkokalenterin syyskuun 21. päivään nähden jolloin aurinko voi olla majaillut jo pitkään "tähtimerkkiäsi" (Neitsyt) seuraavassa tähtimerkissä, Vaa'assa astrologisen mallin mukaan 23.9.-23.10.

Eli tämä tarkoittaa sitä että "tähtimerkkisi" eli horoskooppisi on muuttunut Neitsystä Vaakaan raamatullisen kalenterin karkausvuoden takia mikäli edelleen tahdot sekoittaa horoskooppisi / "tähtimerkkisi" määräytymisen raamatullisen ajanlaskun kanssa (jota tietysti EI tule missään tapauksessa tehdä).

Mites siinä nyt niin kävi? Eihän astrologiassa noin pitäisi käydä! :)

Tällä tavalla raamatullinen heprealainen kalenteri, Luojan ikuinen kalenteri, romuttaa perusteellisesti koko astrologian idean vetämällä siltä "maton alta" eli syntymäpäiväsi, sillä raamatullisen kalenterin kuunkierto yhdessä auringonkierron kanssa (aabib-ohran kypsyminen Israelissa) sekoittaa syntymäpäiväsi aurinkokalenteriin nähden. Ilman "fiksattua" syntymäpäivämäärää ei voi luoda astrologista profiiliakaan. Astrologian eli horoskoopin määräytymisen ideahan perustuu nimenomaan "fiksattuun" eli muuttumattomaan syntymäpäivään aurinkokalenterin auringonkierron mukaan.

Astrologian idea on "peruuttamaton tähtien / tähtimerkin määräämä luonteesi" syntymäpäiväsi perusteella ja syntymäpäivääsi perustuvan astrologisen neuvonnan "ohjaama kohtalo".

Siten raamatullisessa kalenterissa syntymäsi päivä vaihtelee vuosittain auringonkalenteriin nähden jopa niin rajusti että "tähtimerkkisi" ja siten astrologinen illuusio "luonteestasi" ja siten myös "kohtalostasi" ja voi muuttua kuten sanottua. Miten "Neitsyestä" tulikin yhtäkkiä "Vaaka" ha ha! :)

Näin JHVH, universumin Luoja ja Kuningas, murskaa pyhän ja ikuisen kalenterinsa (1. Moos. 1:14-17, Jes. 66:38) kautta koko naurettavan astrologian hölynpölyn sekä samalla syntymäpäivän vieton idean joka perustuu astrologiaan.

Tähdet Messiaan tunnusmerkkeinä
Raamatussa sanotaan että Luoja nimesi tähdet (Psalmi 147:1-4, Jes. 40:26). Miksiköhän tähtien nimet on tähtitieteessä säilytetty tuhansien vuosien ajan ja nimien merkityksetkin tarkoittavat vieläpä samaa tai ovat säilyneet paljolti samankaltaisina kaikissa kulttuureissa (vrt. Baabelin tornin kielten sekoitus)? Voiko Kaikkivaltiaan JHVH Kuninkaan universumissa olla ”sattumia”? Vai onko kyse Kuninkaan Oikean Käden (Messias) jäljestä tai tunnusmerkeistä kaikkialla – myös tähtien nimissä ja 12 tähtimerkissä?

Kuten jo yllä viittasimme mm. Leijonaan , Neitsyeen ja Käärmeeseen niin olemme tulleet oppimaan viime vuosien aikana ettei tähdillä / tähtimerkeillä / tähtikuvioilla (Luojan merkit 1. Moos. 1:14-17) raamatullisen pelastushistorian näkökulmasta ole alunperin mitään tekemistä astrologian ja horoskooppien kanssa. Ei, vaan tähtimerkit ovat vain yksinkertaisesti esikuvallisesti julistaneet taivaalla Messiaan Ilosanomaa tuhansien vuosien ajan (noin 2500 vuotta) ennenkuin Raamatun kirjallista imoitusta alettiin kirjoittamaan (n. 1500 eaa) ja Isä lähetti Poikansa.

Ei Raamatun tarina Lunastajasta tähtitaivaalla / tähtimerkkien tähtien nimissä "sanasta sanaan" ole vaan "pähkinänkuoressa" 12 tähtimerkkiin jaettuna.


12 tutun tähtimerkin kirkkaimmilla tähdillä on Raamatun Messias-profetioihin liittyviä nimiä esim. Neitsyen (hepr. Bethula, vrt. Jer. 3:14 ”Neitsyt Israel”) tähdistön kirkkain tähti ZEMAK, צֶמַח ("Oksa" / "Vesa"). ZEMAK mainitaan profeetoissa yhteensä VIISI kertaa ja ISOLLA KIRJOITETTUNA niin heprealaisissa alkuteksteissä (ZEMAK) kuin engl. Raamatuissa (BRANCH) koska Raamatun kirjoittajat tiesivät että kyseessä on Messias:

Jesaja 4:2, Jeremia 43:5, Jeremia 33:15, Sakarja 3:8 ja Sakarja 6:12

Eivät uskomme isät ja Raamatun kirjoittajat, juutalaiset ja Leevin pojat, voineet ZEMAK -nimeä tyhjästä keksiä. Sillä sehän oli ollut olemassa Neitsyen, (BETHULA) päätähden Luojan antamana nimenä jo tuhansia vuosia ennen ko. VIIDEN Messias-Zemak -profetian kirjoittamista.

Hello somebody? :)

Niin selvää Raamatun kirjoittajille, juutalaisille ja uskoaksemme myös leeviläisille papeille (useimmat profeetat mm. pappi Samuel ja Jeremia), nämä tähtitieteelliset Messias-profetioiden arvonimet (muinaiset Luojan antamat tähtien nimet) ovat näyttäneet olleen, että kirjoittivat siitä Pyhän Hengen inspiroimina Raamatun tuttuihin Messias-profetioihin!


Ja kappas vaan Bethulalla, Vaimon Siemenen eli MESSIAAN (1. Moos. 3:15) / Neitsyt Israelin tähtimerkillä (Ilm. 12), on ollut kuvattuna vuosituhansien ajan nimenomaan VIISI oksaa toisessa kädessä jonka kohdalla on tämän tähtimerkin kirkkain päätähti kaikissa maailman vanhimmissa tähtikartoissa heprealaiselta ikivanhalta nimeltään ZEMAK. ZEMAK on nimenomaan OLIVIIPUUN oksa joka on Israelin / Messiaan symboli Raamatussa - ja näköjään tähdissäkin.

Neitsyen, Betulan, suurenmoinen ja kaunis esimerkki todistaa jo omalta osaltaan että KAIKKI 12 tähtimerkkiä ovat YKSIN ja AINOASTAAN Luojan ja Messiaan tähtimerkkejä (eikä ihmisen / käärmeen), jotka julistavat profeetallisesti / esikuvallisesti Hänen ensimmäisestä ja toisesta tulemuksesta jo aikojen alusta (1. Moos. 3:15).

Nyt varmaan ymmärrät miksi saatanan, JHVH'n ja Jeshuan vastustajan ja arkkivihollisen, mieluisimpia temmellyskenttiä on ollut kautta koko pelastushistorian nimenomaan tähtitaivaan merkkien väärentäminen astrologiaksi sun muuksi taikauskoiseksi uskonnolliseksi hölynpölyksi. Ja  myös sen miksi syntymäpäivien vietolla on edelleen niin suuri suosio itsekeskeisen omaan napaansa keskittyvän syntiinlangenneen ihmiskunnan keskuudessa.

Lisää tietoa Messiaan evankeliumista tähtien mukaan päävalikosta löytyvissä sivuissa.

-Danielin Perintö

1 kommentti:

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!