perjantai 6. marraskuuta 2015

Astroteologia VS Mazzarot

Tämä on kiireellinen VAROITUS! On aika puhaltaa varoitus-soitto pasuunaan. Kaikkeen sitä törmääkin. Ns. ”kristillinen astrologia” (kristologis-astrologiset profiilit = astrologiaa) on jo vanha tuttavuus jota tulee karttaa. Mutta ”astroteologia” onkin jo suurempi uskonnollis-filosofinen kokonaisuus ja uusi tuttavuus meille jota tulee näköjään karttaa samalla tavalla kuin ”kristillistä astrologiaa”.

Astroteologiassa (engl. astrotheology) sekoitetaan lähes kaikki uskonnot ja niiden perustajat keskenään sekä yritetään nähdä heidät kaikki tähtikuvioissa sekä muissa taivaan merkeissä ja ilmiöissä puhumattakaan universumin rakenteesta. Pohjimmiltaan astroteologia on synkretismiä eli uskontojen yhteyttä. Yhden maailmanuskonnon asian edistämistä eikä sillä ole mitään tekemistä todellisen ”astroteologian” (raamatullisen taivaanilmoituksen) eli evankeliumin kanssa tähtikuvioiden mukaan tai messiaanisten tähtimerkkien kanssa. Ne yksin todistavat Jeshua Messiaasta, Jehova Elohimin Pojasta sekä Israelin ja koko maailman Lunastajasta.

Mazzarot johon koko sivustomme ja palvelutyömme perustuu, vahvistaa raamatullisen totuuden siitä että Jeshua Messias (Jeesus Kristus) on Tie, Totuus ja Elämä eikä Isän luo pääse muutoin kuin Hänen kauttaan (Joh. 14:6). Mazzarot vahvistaa että Raamattu on totta ja Totuus, ainoa tosi Elohimin (Jumalan) ilmoitus ihmiskunnalle ja "elämän käyttöohjeet" (Toora).

Astroteologian alle mahtuu niin Jeesus, Krishna, Buddha, Tao kuin kuka tahansa muu maailmanopettaja, filosofi, visionääri tai messias-kandidaatti. Astroteologia on uuden aikakauden liikkeen (New Age) oppia erityisesti astrologisesta, okulttisesta sekä muista uskonnollis-filosofisista näkökulmista katsoen jotka ovat räikeässä ristiriidassa niin Raamatun kuin taivaankin ilmoituksen kanssa. Tähtitiedettä astroteologiassa on tasan tarkkaan yhtäpaljon kuin viikon horoskooppien laatimisessa. Onhan siinä luonnontieteellisiä tähtitieteellisiä yksityiskohtiakiin, mutta eksyttävässä mielessä jotta saataisiin kuulijat vakuuttumaan ja eksytettyä.

Näin Käärme toimii yhä tänäkin päivänä, mutta sen tulee muistaa että Juudan Leijona tallaa sitä ja tulee raatelemaan Käärmeen ja sen astrologiset opit tuhanneksi kappaleiksi! Kuten olemme oppineet tämäkin on kuvattuna taivaalla. Itseasiassa tämä "Käärmeen pään tallaamisen" prosessi on jo maailmanlaajuisesti käynnissä sillä Elohim asettaa ennalleen tähtitiedettään Hänen omaisuuskansansa Israelin keskuudessa sillä tähtitiede on Israelin Messiaan todistus yhdessä Tooran ja Profeettojen sekä Evankeliumeiden kanssa.

Nimittäin eteemme johdatetaan välillä uskovia ympäri maailmaa joiden silmät ovat avautumassa messiaaniselle tähtitieteelle. Emme ole yksin. Myös Suomessa on muitakin joiden sydämelle Adonai on laskenut nämä asiat kuten tämä Israelin huoneen artikkeli osoittaa. Pyhä Henki tekee työtään Israelin karkoitettujen parissa kautta koko planeetan!

"Ja Elohim sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia..." (= Messiaan todistus Luojan kalenterissa)

Tämä rakkaudellisena varoituksena Jeremia 33 hengessä täältä tähtikaupungista,
Danielin Perintöläiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!