lauantai 1. elokuuta 2015

Kysymyksiä ja vastauksia 3: Onko tähdistöissä kyse pakanamyyteistä?

Lisää kysymyksiä ja vastauksia

K: Mitä tekemistä eläinradan tähdistöillä on Raamatun tai Messiaan kanssa? Eikö niissä ole kyse pakanallisista myyteistä?

Ensiksikin kaikki tutut eläinradan 12 päätähdistöä (tai ”horoskooppimerkit”) löytyvät myös Raamatusta, esim. Jaakobin siunatessa 12 poikaansa (1. Moos. 49), Israelin 12 heimon liput sekä Ilmestyskirjasta jne. Kyse ei ole alunperin horoskoopeista tai taruolennoista eli paholaisen ja ihmisen merkeistä vaan Jumalan merkeistä luomiskertomuksen mukaisesti. Tutut 12 eläinradan merkkiä niissä olevine aputähdistöineen (dekaanit) ovat raamatullisia esikuvia ja kertomuksia Jumalan pelastus-suunnitelmasta Poikansa Jeshuan (Leijona) ja kansansa Israelin kautta (Neitsyt).

Eläinradan suuri lunastuskertomus alkaa Neitsyestä (Vaimo) ja päättyy tai huipentuu Kauriin (Messiaan 1. tulemus) ja Oinaan (Karitsa) kautta Leijonaan (Messiaan 2. tulemus). Klikkaa tästä tähdistöjen tarinaan heprealaisittain.

Vaimon siemen (Messias) polkee Skorpionin
päätä ja Käärme tavoittelee kruunua.
Luoja on ikäänkuin tiivistänyt koko eläinradan kertomuksen / 1. Moos. 3:15 antamansa lupauksensa Käärmeenkantajan (Lunastaja) ja Käärmeen (paholainen) tähdistöissä (kts. kuva). Jumala asetti ja nimesi tähdet ja nimien merkityksistä muodostuvat tähdistöt ja niiden kuvat tai esikuvalliset kertomukset luomisessa:

"Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia..." (1. Moos. 1:14)

”Hän on säätänyt tähtien luvun. Hän kutsuu jokaisen niistä nimeltä.” (Psalmi 147:4)

”Nostakaa silmänne korkeuteen ja katsokaa: kuka on nämä luonut? Hän, joka johdattaa esiin niitten joukot täysilukuisina, joka nimeltä kutsuu ne kaikki; suuri on hänen voimansa ja valtainen hänen väkensä: ei yksikään jää häneltä pois.” (Jes. 40:26)

”Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja.” (Psalmi 19:1)

Toiseksi taivaat julistavat Jumalan kunniaa ja suunnitelmia. Ei paholaisen tai ihmisten. Raamatullisen tähtitieteen / mazzarotin idea saattaa ymmärrettävästi herättää (turhia) ennakkoluuloja ja kiusaantumisen tunteita niissä jotka eivät ole perehtyneet asioihin vaan ajattelevat tottumustensa mukaisesti. Mikä tahansa uusi aihe saattaa tuntua aluksi oudolta. Mutta tarkemmalla perehtymisellä turhat ennakkoluulot ja väärinkäsitykset häviävät ja tilalle tulee luottamus ja turvallisuus sekä rauha, ilo ja toivo. Kyse on samasta tarinasta kuin Raamatussa.

Tähdissä on kyse loppujen lopuksi Messiaan Ilosanomasta!

Kolmanneksi se, että Jumalan Sanaa (Raamattua) vastaan on hyökätty alusta asti hyvin voimakkaasti mitä erilaisimmilla tavoilla kuten vääristämällä, väärillä tulkinnoilla ja käännöksillä sekä jopa hävittämällä ja polttamalla Raamatun kirjakääröjen kopioita, osoittaa voimakkaasti sen että Raamattu on Totuus. Jumalan Sanan Totuus ei miellytä kaikkia, varsinkaan paholaista, sillä Jumala ja Hänen ikuinen Sanansa on Valo. Paholainen sen sijaan on pimeyden ruhtinas.

Aivan samoin Jumalan taivaallista ilmoitustakin vastaan on hyökätty vääristämällä tähtien ja tähdistöjen esikuvia sekä muiden taivaankappaleiden merkitystä, keksimällä tähdille ja muille taivaankappaleille uudenlaisia myyttisiä merkityksiä (esim. kreikkalainen tarusto) ja palvomalla niitä jumalina puhumattakaan modernin horoskooppiastrologian aiheuttamasta okkultistisesta sabotaasista.

Omalta osaltaan Jumalan tähtien / eläinradan tähdistöjen sanomaa vastaan hyökkääminen  vääristämällä jne on osoitus siitä, että eläinrata on Jumalan Totuus. Jumalan pyhän eläinradan alkuperäinen Ilosanoma syntiinlangenneen ja Paratiisista karkoitetun ihmisen lunastamisesta ja ennalleenasettamisesta takaisin Paratiisiin ja täydelliseen yhteyteen Jumalan kanssa on haluttu vääristää, pimittää ja peittää ihmiskunnalta kuten Raamatun kirjallisen ilmoituksenkin sanoma edellä kuvailemallamme tavalla.

Mutta tuhansien vuosien astrologian sekä pakanallisten myyttien aiheuttaman hämmennyksen, väärennysten ja eksytyksen jälkeen on aika palata raamatulliseen, historialliseen ja tähtitieteelliseen Totuuteen myös eläinradan tähdistöistä sillä ne ovat Messiaan merkkejä. Ei ihmisen.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!