sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kuningas ja sanansaattaja

Ja näkyi suuri merkki taivaassa: leijona (Arieh), vaatetettu auringolla, uudenkuun sirppi ja sanansaattaja (Merkurius / Gabriel) sen takatassujen alla, ja vanhurskaus (Jupiter / Zedek) sen etutassujen välissä:

Leijona laskemassa auringon kanssa länteen Jerusalemissa 16.8.2015 kl 19.30

Kuva on Stellariumista juuri tältä illalta Jerusalemin taivaalta auringon laskiessa länteen ja hiuksenhienon uudenkuun sirpin ilmestyessä taivaalle. Joten kodesh tov! eli siunattua 6. heprealaista kuuta! Suuren Kuninkaan kaupungissa on siis jälleen bongattu uudenkuun sirppi (kts. raportti) tällä kerralla näin mahtavissa merkeissä aivan kuten Jerusalemin temppelin aikana konsanaan.

P.S. Olemme usein pohtineet miltä tähtitaivas ja nämä taivaan merkit mahtoivat näyttää Salomonin / Jerusalemin temppelin aikana leeviläisten pappien silmin jotka siellä polttouhreja alttarilla toimittivat ja suloista "grillin tuoksua" haistelivat. Se mahtoi olla sanoinkuvaamattoman upea kokemus heprealaiselle papistolle JHVH'n kirkkauden läsnäolossa Hänen huoneessaan Juudan Leijonan kaupungissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!