torstai 18. kesäkuuta 2015

Daavidin liitto ja Leevin liitto


Taivaallinen merkki ("shofar") 17.6.2015.
Kuvaa ei ole muokattu!
Katso, päivät tulevat, sanoo Herra (JHVH) , jolloin minä täytän sen hyvän lupauksen, jonka minä olen lausunut Israelin heimosta ja Juudan heimosta. Niinä päivinä ja siihen aikaan minä kasvatan Daavidille vanhurskauden vesan, ja hän on tekevä oikeuden ja vanhurskauden maassa. Niinä päivinä Juuda pelastetaan, ja Jerusalem asuu turvassa, ja tämä on se nimi, jolla sitä kutsutaan: 'Herra, meidän vanhurskautemme'.

Sillä näin sanoo Herra: Aina on mies Daavidin suvusta istuva Israelin heimon valtaistuimella.

Ja aina on mies leeviläisten pappien suvusta oleva minun edessäni uhraamassa polttouhria ja sytyttämässä ruokauhria ja toimittamassa teurasuhria joka päivä."


Ja Jeremialle tuli tämä Herran sana: "Näin sanoo Herra: Jos saatte rikotuksi minun liittoni päivän kanssa ja minun liittoni yön kanssa, niin että päivä ja yö eivät enää tule ajallansa, niin rikkoutuu myös minun liittoni palvelijani Daavidin kanssa, niin ettei hänellä enää ole poikaa, joka istuu kuninkaana hänen valtaistuimellansa, ja minun liittoni leeviläisten pappien, minun palvelijaini, kanssa.

Jeremia 33:14-21


Ensiksi täytyy sanoa ettei yllä olevan valokuvan liittäminen tähän kirjoitukseen ollut tarkoitushakuista liittyen tänään illalla alkavaan 4. heprealaiseen kuukauteen. Huomasimme vasta jälkeenpäin että on uudenkuun aika. Uutenakuuna on tapana puhaltaa shofar-torveen (kuten kuvastakin näkyy) ja eilen 17.6. ikuistamamme taivaallinen merkki pilvissä pihapiirimme yllä vahvistaa sen että meidän tuli julkaista tämä kirjoitus. Joten hyvää alkavaa uutta kuutta shofarin töräytysten merkeissä!

On ihmeellistä ja jännittävää palvella Israelin Jumalaa.

Jeremian kirjan 33. luvun profetiat ovat puhutelleet ja poltelleet meitä toistuvasti jo viime syksystä lähtien. Erityisesti alleviivaamamme virkkeet. Koimme siis luissamme pakottavaa tarvetta töräyttää ilmoille tämä opetus! :) JHVH-Jumala todella avasi meille ne suurenmoiset hengelliset totuudet jotka sisältyvät tuohon lukuun ja erityisesti Daavidin ja Leevin kanssa tehtyihin ikuisiin liittoihin. Jeremia 33 on tullutkin meille yhdeksi rakkaimmista Raamatun kohdista.

Kuuletko todella mitä JHVH ko. luvussa sanoo erityisesti sen 14. jakeesta eteenpäin? Jos et sitä ymmärrä niin tutki sitä uudestaan ja uudestaan Herran edessä rukouksessa ja pyydä Häntä avartamaan silmäsi näkemään ikuisen Daavidin liiton lisäksi myös ikuinen Leevin liitto jos et sitä ole vielä rakas uskova ymmärtänyt.

Jeremia 33. luvussa Leevin ikuinen pappisliitto eläinuhreineen päivineen (polttouhrit, teurasuhrit jne) rinnastetaan Messiaan eli Jeshua-Jeesuksen ikuisen kuninkuuden kanssa Daavidin valtaistuimella. Jumalalle nämä liitot ovat täysin yhtäpitäviä ja tasavertaisia. Mutta ovatko ne meille sitä?

Tulisi olla jos uskomme Raamattuun sen kannesta kanteen (jonka ei tulisi jäädä vain uskonnolliseksi fraasiksi).

Jos hyväksymme Daavidin Pojan ikuisen kuninkuuden ja laulamme Hänelle ”hoosiannaa” joko kuusen juurella tai raamatullisesti lehtimajan alla niin meidän tulisi olla valmiita hyväksymään myös saman profetian toinen puoli eli ikuinen Leevin pappisliitto eläinuhreineen päivineen ja laulaa ”hallelujaa”!

Tarkennamme nyt mitä yritämme ajaa takaa. Kristittyjä kritisoidaan uskon heprealaisten juurten liikkeen piirissä usein siitä, että kristityt väittävät Jumalan "naulinneen lakinsa ristille" sillä Daavidin Poika, Kristus, "täytti lain" Golgatalla. Armo olisi siten "täydeksi tullut" ja "vanha liitto" kuollut ja kuopattu sekä leeviläinen pappeus lopetettu vastoin Sanan ilmoitusta esim. Jeremian kirjan 33. luvun profetiaa. Nyt "uudessa liitossa" armon saisi ilmaiseksi eikä "lain tekojen" kautta kuten "vanhassa liitossa".

Tosin mitään uutta liittoa ei ole vielä pantu voimaan. Yksi ja sama vanha liitto on UUDISTETTU = Brit Chadasha.

Tosin Raaamatun mukaan ilmainen armo sekä Pyhä Henki ei ole Uuden testamentin keksintö. Lisäksi ”lain teot” joihin Paavali viittaa ei ole Toora tai Jumalan laki (viidessä Mooseksen kirjassa) vaan yleensäkin farisealainen tai rabbiininen talmud. Talmud tai ”suullinen laki” on yksi Tooran, Jumalan lain, selitysteos muiden aikansa juutalaisten selitysteosten eli uskonnollisen opetuskirjallisuuden joukossa kuten esim. juutalaisten apostolien kirjeetkin eli ”Uusi testamentti” (Brit Chadasha).

Siinä mielessä ”Uusi testamentti” onkin oikea ”talmud”. Se on messiaaninen netsari-talmud. Farisealainen talmud on väärä talmud sillä siinä ei ole Messiaan eli Jeshuan todistusta. Heprean sana talmud tarkoittaa ”tooran selitystä”. Farisealainen tai rabbiininen talmud ei tyydy ainoastaan selittämään tooraa vaan lisää siihen uskonnollisia ihmiskäskyjä ja rikkoo siten yhtä vakavimmista JHVH'n käskyistä (5. Moos. 12:32) jota messiaaninen talmud ei tee. Siksi 1. vuosisadan Jerusalemin alkuseurakunnan netsari-juutalaisten talmud eli apostolien kirjeet ovat oikeaa JHVH'n Tooran selitystä ilman uskonnollisia ihmiskäskyjä tai -perinteitä.

On totta että kristityillä on paljon väärää teologiaa. Toisaalta heprealaisten juurten parissa syytetään kristittyjä osittain väärin ja karkein yleistävin perustein kun kysymyksessä on Jumalan lakiin liittyvät kysymykset. Kokemuksiemme mukaan niin kirkolliset kuin herätyskristitytkään (helluntalaiset, vapaakirkolliset, adventistit, baptistit ym) eivät yleensä todellakaan hyväksy oppia KOKO Jumalan lain "ristiinnaulitsemisesta". Kuulemma ainoastaan eläinuhrijärjestelmä lopetettiin Golgatalla eli "naulittiin ristille".

Olen kuullut toistamiseen kuinka kristityt korjaavat kantojaan "lain ristiinnaulitsemisesta" kun heidät haastetaan Raamatun selkeän Sanan avulla perustelemaan näkökantojaan ja ohjataan rakastavasti näkemään väärä "armon ja lain" teologia.

Oikeanlaisen "nurkkaan ajamisen" ansiosta monet kristityt ovat sitten tarkentaneet mitä he ”lain ristiinnaulitsemisella” todella tarkoittavat:

”ei koko lain vaan eläinuhrijärjestelmän ristiinnaulitsemista”.

Tosin tuokin on väärää teologiaa sillä Raamatun profetioiden mukaan eläinuhreja tullaan uhraamaan messiaanisessa kuningaskunnassa. Miksi? Tietysti Golgatan ikuisen sovitustyön muistoksi sillä Golgatastahan uhrit ovat aina opettaneet esikuvallisesti. Miksi Jumala muuten olisi sanonut esim. yllä lainaamassamme Jeremian kirjan 33. luvussa ikuisesta Leevin pappisliitosta mitä Hän on siinä selkeästi sanonut?

Jos et muista mitä siinä sanotaan niin ole hyvä ja siirry alkuun lukemaan sitä tai avaa oma Raamattusi.

Jälleen milleniumissa eläinuhrijärjestelmä tulee toimittamaan Paavalin opetuksen mukaisesti kasvattajan virkaa eli opettamaan Vapahtajamme sovitustyöstä jotain uutta ja syvempää.

Emme tule olemaan milleniumissa uudestaan kasvattajan eli eläinruhrijärjestelmän alaisia väliaikaisen (ei ikuisen) syntien sovittamisen valossa sillä Messias on jo antanut henkensä ja syntimme on sovitettu ikuisesti. Ei vaan meillä tuolloin ylösnousseilla uskovilla ja koko maailmalla on silloin 1000 vuotta aikaa oppia syvemmin Golgatasta Jumalan pyhien temppelimenojen kautta eläinuhreineen ja juhlamenoineen päivineen.

Kasvattajan alaisena oleminen, johon Paavali viittaa, tarkoittaa sitä että Golgata pysyi salaisuutena siihen asti kunnes Vapahtaja antoi henkensä ja temppelin paksu esirippu repesi. Kasvattaja tulee opettamaan Jumalan seurakuntaa ja koko maailmaa uudestaan tulevassa ajassa Golgatasta. Olemme ymmärtäneet, että siinäpä on se ero kasvattajan menneeseen tehtävään nähden. Koko maailma tulee ymmärtämään uudessa maassa ja taivaassa Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta lähtevän virran varrella olevan elämäpuun lehtiä nauttimalla (Ilm. 22:1) lopullisesti että Golgata oli historian käännekohta ja toista samanlaista profeetallista megatapahtumaa ei enää tarvita.

Mutta Golgata ei ole enää ollut salaisuus n. 2000 vuoteen eikä se sitä tule olemaan messiaanisessa kuningaskunnassakaan. Päinvastoin, messiaaniset temppelimenot eläinuhreineen tulevat kirkastamaan Golgatan ristin merkitystä entisestään ainakin 1000 vuotta halleluJah! Silloin Golgata ei tule olemaan enää salaisuus kenellekään. Ei millekään Israelin 12 heimosta, maailman kansasta tai ihmisryhmästä tai yksilöstä.

Tuon 1000 ihmeellisen vuoden aikana maailman halveksituimmasta asiasta eli Messiaan sovituskuolemasta tulee maailman kunnioitetuin asia. Niin Israel kuin kaikki kansat tulevat silloin oppimaan uudestaan sen että myös taivaan tähdistöt ovat julistaneet Messiaan sovitustyön sanomaa aivan alusta asti.

Ei siis ole epäilystäkään siitä mikä tulee olemaan Danielin Perinnön tehtävä milleniumissa. Opetustehtävämme jatkuu Kuningaskunnassa iankaikkisuudessa ylösnousemuksen kuolemattomuudessa. Siinä on Toivomme jota ei voi lyödä mikään!

Vielä kerran kasvattaja eli Jerusalemin tulevat temppelimenot eläinuhreineen ohjaa katseemme 1000 vuoden aikana menneisyyteen Golgatalle. Ennen Golgataa kasvattaja yhdessä tähdistöjen kanssa ohjasi seurakunnan katseen tulevaisuuteen Golgatalle tuhansien vuosien ajan. Tuhansien uosien aikana Golgatan oli tarkoitus pysyäkin salaisuutena kunnes Jumala lähetti Poikansa.

Nimittäin jos tämän maailman ruhtinaat olisivat tienneet mihin kirkkauden Herran ristiinnaulitseminen johtaa niin he eivät olisi sitä tehneet (1. Kor. 2:6-8). Siksi Luoja tarkoituksella teki tähdistöistä salaperäisiä esikuvia. Se on varjellut Golgatan pysymistä salaisuutena jotta saatana, tämän maailman valtiaiden päämies, ei olisi saanut liikaa vihiä siitä mitä tuleman pitää.

Tätä pyhää kasvatusta puhtaiden, virheettömien ja viattomien uhrieläinten verta vuodattamalla sekä muita Toorassa säädettyjä uhreja uhraamalla jatkuu ainakin 1000 vuoden ajan millleniumissa ja mahdollisesti jopa sen jälkeen. Näihin pyhiin uhreihin Herran juhlatkin perustuvat, koska juhlat kirkastavat Golgataa. Jeremia 33:18- sanoja ei voi tehdä tyhjäksi liittyen Leevin poikien ikuiseen pappisliittoon JHVH'n kanssa sillä liitoissa on Golgatan todistus.

Jos olet tästä edelleen eri mieltä niin olet eri mieltä Jumalan kanssa – et Danielin Perinnön kanssa!

Älkäämme siis poimiko Jeremian kirjan 33. luvusta korvasyyhyymme ainoastaan ikuista Daavidin Poikaa vaan huomioikaamme myös ikuinen Leevin pappisliitto poltto -ja teurasuhreineen päivineen.

Toisaalta on totta ettei eläinuhrien kautta ole koskaan syntejä anteeksi saanutkaan
ikuisen sovituksen näkökulmasta jonka vain Messiaan ikuisen sovitusveren voima on tuonut. Eläinuhrit toivat väliaikaisen opetuksellisen tai kasvatuksellisen sovituksen. Mutta se ei tarkoita sitä ettei kukaan olisi voinut pelastua ennen Golgataa. Ei vaan tulemme näkemään ensimmäisessä ylösnousemuksessa (kun Messias palaa takaisin) lukemattomia ilmaisen Jumalan armon ja pyhityksen kautta pelastuneita ja uskossa pysyneitä "vanhan liiton pyhiä" joille Golgatan armo oli vielä salaisuus, mutta toisaalta omalla tavallaan esikuvallisuudessaankin aivan yhtä todellinen Jumalan armo kuin mitä se on meille lopunajan uskoville!

Samoin nykyäänkin Jumalan armo on 100% ilmaista, mutta pelastuksen tulisi johtaa pyhitykseen kuten sen on aina ollut tarkoitus siihen johtaakin. Pyhitys on sitä että elämme kaikessa Jumalan tahdon mukaan Hänen käskyt pitämällä ja Hengen hedelmää tuottamalla. Siten erotamme itsemme maailmasta ja sen himoista Jumalalle. Se joka on täyttynyt Pyhällä Hengellä ja vieläpä ymmärtää mitä se todella tarkoittaa seuraavan Sanan kohdan valossa ei yksinkertaisesti saata taistella millään tavalla Jumalan lakia vastaan tai pitää sitä ”ristille naulittuna” miltään osin:

"Henkeni minä annan teidän sisimpäänne ja vaikutan sen, että te vaellatte minun käskyjeni mukaan, noudatatte minun oikeuksiani ja pidätte ne." (Hes. 36:27)

”Ellei sinun lakisi olisi ollut minun iloni, olisin menehtynyt kurjuuteeni. ” (Psalmi 119:92)


On totta etteivät eläinuhrit voineet koskaan poistaa syntiä lopullisesti. Eli saada aikaan todellista ikuista sovitusta Jumalan ja ihmisen välille. Kristinuskossa onkin se ongelma ettei sen piirissä ole ymmärretty vielä tähänkään päivään mennessä ettei eläinuhrien ole koskaan ollutkaan tarkoitus poistaa syntiä vaan olla kasvattajan tehtävässä mitä tulee salaisuuteen nimeltä Golgata. Juutalaisuuskaan ei todellakaan tee poikkeusta vaan yrittää korvata Jumalan temppelimenoja omilla ihmiskäskyillään -ja perinteillään sekä rituaaleillaan näkemättä tooran eläinuhreissa kärsivää Messiasta, Mashiak Ben Josefia.

Juutalaisuus ja kristinusko ovat olleetkin jonkinlainen Juudan ja Efraimin huoneen uskonnollinen tukikeppi tai keino yrittää elää jonkinlaista hengellistä elämää karkoituksessa ympäri maailman ilman maata, toivoa ja temppeliä sekä Jumalan käsinkosketeltavaa läsnäoloa. Juuri siihen Messiaan torjuminen on johtanut. Nimittäin uskontoon jossa Jumalalle sanellaan ehdot miten Häntä tulisi palvella joko ottamalla toorasta jotain pois ("laki on naulittu ristille") tai lisäämällä siihen jotain (rabbien talmud) sillä halutaan olla puhtaan Neitsyt Israelin sijasta muiden kansojen eli porttojen kaltaisia.

Se (uskonto) on Kainin tottelemattomuuden tie Aabelin uskollisuuden tien (usko/uskollisuus) sijasta. Kristinusko ja juutalaisuus ovat Kainin tietä niiden hyvistä raamatullisistakin puolista huolimatta, jotka ilman parannusta ja tietoisella kapinoinnilla KOKO Totuuden kuulemisesta ja tuntemisesta huolimatta johtaa kadotukseen.

Mikä on sitten KOKO Totuus? Jumalan Sana eli Jumalan käskyt ovat KOKO Totuus (2. Moos. 20:1, Matt. 4:3-4, Joh. 17:17).


Aivan samoin mikä tahansa Raamatun kirja, kirje tai opetus on kasvattaja Kristukseen Messiaaseen. Eivät ainoastaan Raamatun eläinuhrit. Jumala on aina opettanut ihmisiä eläimien ja koko luomakunnan kautta. Sovitusta Jumala on opettanut erityisesti ja yskinomaan eläinuhrien kautta.

Golgatan sovitustyö ei ollut Tooran opetus tai esikuva vaan Tooran opetuksen ja esikuvien täyttymys. Golgata on myös taivaan tuttujen 12 tähdistön esikuvien täyttymys. Kyllä kuulit oikein. Olemme keskittyneet tällä sivustolla tutkimaan tuota unohdettua heprealaista tähtitieteellistä perintöä joka todistaa suurenmoisella tavalla Golgatasta ja jolla ei ole todellakaan mitään tekemistä astrologian ja horoskooppien kanssa.

Tutustupa sivuihimme tarkemmin niin kuulet lisää evankeliumin muinaisesta tähtitieteellisestä ulottuvuudesta ja tulet ymmärtämään sen että tämä oppi on täysin raamatullinen. Mm. Ilmestyskirjan esikuvat kuten Karitsa (Oinas) ja Leijona sekä Lohikäärme ovat pääosin aivan oikeasti taivaalta löytyviä luonnollisia tähtitieteellisiä tähdistöjä Raamatun pelastushistoriaan ja profetioihin liittyvine selityksineen. Ainoastaan osa Ilmestyskirjan esikuvista on yliluonnollisia näkyjä.

Golgatan sovitustyö ei ole niinkään opetus eli kasvattaja vaan asian todellinen täyttymys josta kasvattaja (eläinuhrijärjestelmä ja tähdistöt) opettaa. Kasvattaja / esikuva ja täyttymys ovat eri asioita, mutta liittyvät ikuisesti yhteen. Näitä kahta ei saa koskaan erottakaan toisistaan kuten perinteisesti kristillisyydessä tietämättä tehdään opettamalla että eläinuhrijärjestelmä olisi muka lopetettu Golgatalla. Puhumattakaan yleisestä tietämättömyydestä heprealaisista tähdistöistä.

Ei - vaan Jerusalemin temppeli tuhottiin ja sen myötä myös eläinuhrijärjestelmä ”laitettiin jäihin” Juudan eli juutalaisten ja leeviläisten pappien kansallisen (ei yksilöllisen) tottelemattomuuden tähden sillä koko kansa leeviläisine pappeineen ei ottanut aikanaan vastaan kärsivää Messiasta vaikka messiaanis-papillinen ”melkizedekiläinen” todistus Hänestä oli aivan selvä. Golgata jäi Juudan kansalle ja enemmistölle leeviläisestä papistosta (ei yksittäisille juutalaisille ja tietyille juutalaisryhmille kuten netsari-juutalaiset) salaisuudeksi jota se yleensä ottaen on juutalaisille yhä tänäkin päivänä lukuunottamatta Jeshuaan uskovia juutalaisia.

Mutta tulee aika jolloin Juudan kansan pyhä jäännös katsoo Häneen jonka he ovat lävistäneet ja sanoo: ”Baruk Habaim BeShem Jehova!” = Siunattu olkoon Hän joka tulee Jehovan nimessä (=JEshua / JEHOshua). Silloin Golgata ei tule enää olemaan salaisuutena koko jäljelle jääneelle Juudan kansalle Leevin poikineen päivineen sen 1000-vuotta kuningaskunnassa.

Alkaako jo profeetalliset palaset loksahtamaan paikoilleen sekä Vanha ja Uusi testamentti yhdistymään saumattomasti yhteen? Tätä opetusta emme ole itse keksineet vaan olemme saaneet sen Jumalalta Hänen pyhästä Sanastaan Jeremian kirjan 33. luvun valaisemana. Hengelliset opetuskirjoitukset syntyvät yleensä siten että tutkimme Sanaa, annamme Hengen valaista sitä ja kirjoitamme ajatukset ylös ja jaamme ne muillekin jos siihen kehoitusta koemme.

Messiaanisen tai hebrew roots (uskon heprealaiset juuret) -identiteetin omaksuneiden uskovien on aika lopettaa väärien todistusten lausuminen niin kirkollisista kuin herätyskristityistäkin karkeita yleistyksiä käyttäen liittyen harhaoppiin "lain ristiinnaulitsemisesta". En ole ainakaan itse kuullut yhdenkään kristityn väittävän että esim. käsky rakastaa Jumalaa yli kaiken tai käsky kunnioittaa vanhempia tai varastamiseen liittyvä käsky olisi "naulittu ristille".

Kristityt kyllä pitävät asenteen tasolla pyhänä Jumalan koko lakia vaikka eivät sitä kaikessa omaksi häpeäkseen noudattaisikaan esim. alkuperäinen sapatti tai raamatullinen ruokavalio.

Siispä on suuri vääryys väittää että kristityt opettaisivat että koko laki olisi "ristille naulittu". Tuollaisen käsityksen usein saa joitakin uskomme heprealaisista juurista opettavia kuunnellessa vaikka he eivät sellaista tarkoittaisikaan tahallaan. Ei varmasti kukaan sellaista tahallaan väitäkään, mutta olisi kiinnitettävä huomiota siihen millä tavalla asiat sanomme jotta vältytään turhilta vääriltä käsityksiltä.

Mekään Danielin Perinnössä emme ole poikkeus. Luemme myös itsemme uskon heprealaisten juurten -opettajien piiriin erityisesti heprealaisesta tähtitieteellisestä näkökulmasta. Kirjoitamme nöyrällä mielellä kovat koulut käyneenä ja menneistä oppineina. Teemme tätä Jumalan Kuningaskunnan työtä Jumalan suuresta armosta sekä profeetta Danielin kutsumuksesta käsin (Dan. 2:47-48, 1. Moos. 1:14-15, Ps 19, Ps 147:1-4, Jes. 40:26-31).

Myös kristittyjen on tehtävä parannus liittyen siihen, että valtaosa kristikunnasta ellei jopa kaikki opettavat tai uskovat että eläinuhrijärjestelmä olisi lopetettu Golgatalla ikuisiksi ajoiksi. Vaikka lukuisat Raamatun profetiat ja erityisesti Jeremia 33 todistavat aivan päinvastaista liittyen tulevaan 1000-vuotiseen rauhanvaltakuntaan. Tietämättömyys on eri asia, mutta tietoinen kapinointi tai välinpitämättömyys ei tee tyhjäksi Jumalan Sanan selkeitä ikuisia totuuksia näistä asioista.

Se ettei temppeliä enää Jerusalemissa ole johtuu yksin siitä ettei Juudan huone leeviläisine pappeineen aikoinaan ottanut kansana vastaan Messiastaan sekä siitä että kaikki Israelin 12 heimoa pohjoisvaltio Israel mukaanlukien (eikä ainoastaan Juuda / juutalaiset) elää edelleen karkoitettuina kansojen seassa. Ainoastaan yksi heimo ja ainoastaan vain pieni osa siitä eli Juuda tai juutalaiset ovat palanneet luvattuun maahan. Heistäkään suurin osa ei ole vielä palannut Israeliin. Jos et tätä usko niin ajattelepa asiaa Jeremia 33. luvun valossa. Onko n. 5 miljoonaa Israelin maan juutalaista yhtäkuin kuin meren hiekka tai taivaan tähtien lukumäärä? Suomalaisiakin on yhtä vähän kuin Israelissa on Juudaan huonetta tällä hetkellä joista enemmistö ei edes tunne Jumalaansa. Israelin maassa vallitseva ja kaikkialla yhteiskunnassa vaikuttava yleinen juutalainen uskonto on verrattavissa maamme evankelis-luterilaiseen kirkkoon joka kastaa, vihkii ja hautaa. Siinäpä kaikki.

Uskonto on kuollutta sillä siinä ei ole Isän ja Pojan Henkeä ja Elämää.

Kun heprealainen Mashiak Ben David tulee samalla tavalla takaisin taivaasta mihin Hän 2000 vuotta sitten astui niin Hän johdattaa kaikki Häneen sekä Hänen Isäänsä JHVH'aan uskovat Israelin karkoitetut takaisin maapallon neljältä kulmalta isiensä maahan.

Sen myötä myös Jerusalemin temppeli jälleenrakennetaan ja eläinuhrijärjestelmä palautetaan sekä kaikkein pyhin voidellaan ja ikuinen vanhurskaus voimaan asetetaan. Siinä on Danielin kirjan profetioiden ja Jeremian kirjan 33. luvun Daavidin ja Leevin liittojen täyttyminen.

Kummankin "leirin" eli niin messiaanisten / heprealaiset juuret -uskovien ja kristittyjen on tehtävä totinen parannus Jumalan ja Messiaan edessä ja lopetettava väärien todistusten lausuminen, karkeat yleistykset sekä väärien teologioiden opettaminen.

Juudan huoneen (juutalaiset) ja Israelin huoneen (Efraim) on aika yhdistyä sydänten tasolla missä tahansa heitä / meitä tällä ainutlaatuisella sinisellä planeetalla onkin. Meitä / heitä on myös Suomen maassa tällä hetkellä "piilossa" paljon. Tiedämme sen sillä mekin olemme oppineet tuntemaan "piilossa" Hyvän Paimenemme, Jeshuan.

Olisiko siis terveen raamatullisen herätyskristillisyyden ja terveen raamatullisen heprealaisten juurten liikkeen aika yhdistyä sekä jättää taakse se mikä on epäraamatullista olipa sitten kyse pakanajuhlista tai "nauru-herätyksestä"? Se on unelmamme ja rukouksemme ja siitä seuraisi HERÄTYS! Siten koko Jumalan seurakunnalla olisi Toora (Moshe) ja Henki (EliJahu) ihmeineen ja merkkeineen ilman epätervettä karismaattista ”Dog & Pony” -showta kaatuiluineen ja naureskeluineen.

Mooseksen ja Elian palvelutyön kautta helluntai tai shavuot tulisi täydelliseksi.

Tämä profeetallinen prosessi tulisi ja oikeastaan tulee vielä johtamaan Messiaan paluuseen. Leeviläisellä papillakin on sitten tulevassa kuningaskunnassa enemmän kuin aihetta heiluttaa pyhää kahta vehnälimppua Herran edessä Jerusalemin jälleenrakennetussa temppelissä kuten JHVH on ikuisiksi ajoiksi säätänyt (3. Moos. 23).

-Danielin Perintöläiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!