sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Kätketty risti

Päivitetty 27.1.2016


"hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden.
Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut. (Jes. 53:5)


1. Nasan Hubble -avaruus teleskoopin ottama valokuva "rististä", joka löytyi M51 kierregalaksin keskustasta (lähde)
2. Oinaan tähdistö (lähde)
3. Tav, heprealaisten aakkosten viimeinen kirjain (lähde)
4. Etelän Ristin tähdistö (lähde)
5. Eksodus n. 3500 vuotta sitten ja Jerusalemin temppeli-instituutin ”pääsiäiskaritsan” teurastusharjoitus armon vuonna 2015 (lähde)
6. Kuunpimennys tai "verikuu" (lähde)
7. Jumalan nimi heprealaisilla kuvakirjaimilla (JHVH) = "käsi-huomio-naula-huomio" (lähde)

Huom. Kuvat eivät ole missään aikajärjestyksessä tms. Eikä Hubble ole jokin Raamattuun uskovien tai kreationistien ”salaisesti rahoittama” avaruusprojekti ;) Joten se mahdollisista davincikoodekkien kaltaisista vihjailuista ym daunloudattavista moderneista uskonnollisista saduista.

Kun kuvia katselee niin mitä muuta todistusta me enää tarvitsisimme? Loppujen lopuksi Jeshuan (Jeesus) ristin merkki tai Ilosanoma Hänen sovitustyötään ole kovinkaan ”kätketty” tässä maailmankaikkeudessa. Ilosanoma rististä ei siis löydy vain Raamatun lehdiltä.

Risti ei ole vasta 400-luvulla jKr syntyneen yleisen (katolinen) roomalais-katolisen kirkon keksimä symboli jota imperiumi oli jo käyttänyt satoja vuosia sotilaallisena tunnuksenaan (vrt. katolisten ristiretkeläisten ristit). Se ei ole persialais-roomalaisen Mithra -jumalan tunnus. Eikä mikään muukaan vanhempi pakanallinen uskonnollinen auringonjumalanpojan tunnus vaan kirkon varastama muinainen heprealainen merkki.

Risti tai Tav on Jumalan Pojan merkki. Se on liiton merkki niin "taivaissa kuin maan päällä" kuten kuvista näkyy. Tav -kirjaimen merkitys on kirjaimellisesti ”liiton merkki”.

Ristin lisäksi kaikki kuvissa olevat asiat ovat Uskon, Toivon ja Rakkauden merkkejä.

Jumalan todistus on aina ollut Hänen luomakunnassaan Jumalan antamista tähtien nimistä ja kirahvin kaulan ominaisuuksista lähtien. Ja Raamatun kirjallisessa ilmoituksessa (Room. 1:18-20). Vaikka kaikki Raamatut hävitettäisiin tästä maailmasta heprealaisia alkutekstejä myöten niin esim. Jeshuan ristiä tai mitään muutakaan Luojan ilmoitukseen liittyvää ei voida tästä maailmankaikkeudesta poistaa!

Luomakunnan ilmoitusta, tähtien nimiä, hyvin harvinaisia planeettojen liikkeitä oikeassa paikassa oikeaan aikaan Raamatun merkittävien tapahtumien aikoina sekä kuvia ulkoavaruudesta jne voidaan korkeintaan tulkita tai ymmärtää toisin, yrittää väärentää jne. Luojan ilmoituksen väärentäminen tai olemalla tavalla tai toisella välinpitämätön sitä kohtaan onkin kaikkien inhimillisten uskontojen ja ideologioiden alku ja juuri.

Mutta inhimilliset idea eivät edes puolitotuuksineen voi koskaan johtaa koko totuuteen.

Ihminen ei voi koskaan manipuloida esim. auringon, kuun, tähdistöjen tai planeettojen liikkeitä. Luojan taivaallista ilmoitusta on mahdotonta yrittää väärentää tai pimittää. Sitä on kyllä yritetty tuhansien vuosien aikana (=uskonnot ja evoluutioteoria), mutta noita valheita paljastetaan jo hyvää vauhtia ja Jumala on tuomassa uudestaan esiin koko ilmoituksensa (Sanansa) Totuutta, joka on ollut alusta asti (bereshit) "niin taivaissa kuin maan päällä".

Vieläkö väität tämän todistuaineiston edessä ettei Jumalaa ole? Tai saatat mahdollisesti uskoakin että Jumala on, mutta väität ettei Hän välitä meistä vaikka Hän alensi itsensä, otti ihmisen muodon ja uhrautui itse puolestamme synnittömänä ”uhrikaritsana” ja maksoi syntivelkamme jotta koko maailma saisi elämän - myös sinä kallis ystävä.

Juuri tällainen todistusainesto on merkittävä osa niitä "universumin salaisuuksia" joiden paljastumista koko luomakunta ikävöiden huokailee odottaessaan Messiaan paluuta ja Jumalan lasten ilmestymistä (Room. 8:18-23).

Ei ole sattumaa että juutalainen Messiaan apostoli Shaul (Paavali) kirjoittaa juuri Rooman seurakunnalle samassa Hengessä juuri samankaltaisista asioista kuin me tässä kirjoituksessa. Nimenomaan 1. vuosisadan Rooman seurakunnasta alkoi juutalaisten ja ei-juutalaisten Jeshuan seuraajien erottelu toisistaan joka johti lopulta 400-luvulla eKr kirkon syntymiseen sekä korvausteologiaan ja uskomme heprealaisten juurten lopulliseen hylkäämiseen Nikean kirkolliskokouksen päätöksellä.

Uskonnolliselta sabotaasilta ei tähtitiedekään säästynyt. Sen hedelmää on mm. epäraamatullinen ja jo vuosisatoja sitten kuollut ja kuopattu kirkon oppi "litteästä maapallosta". Siitä huolimatta, että Raamattu on aina todistanut maapallon olevan pyöreä (huomaa "piiri", "circle" tai "chuwg") -> mm. Job 26:10, Sananl. 8:27 ja Jesaja 40:21-22.

Raamatun heprealaisten alkutekstien sana chuwg merkitsee "palloa". Joten raamatullinen / heprealainen tähtitiede on aina ollut sitä, että "maapallo on pyöreä", jos siitä puhutaan.

Tulemme laatimaan lisää kuvallisia opetuksia. Ylipäätään tulemme käsittelemään tämän kaltaisia aiheita paljon erityisesti heprealaisesta tähtitieteellisestä ja kosmologisesta näkökulmasta.

Rakkaudella Herramme ja Vapahtajamme Happamattoman leivän juhlana 2015 jKr,
DP -tiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!