tiistai 28. huhtikuuta 2015

Brad Scott Suomen vierailu 27.5 - 1.6.2015

Brad Scott
Maailmankirjat ovat ihan sekaisin, mutta ei hätää, ”Jumala on fiksumpi kuin me!” ja Sana opettaa meille, että ”jokainen siemen tuottaa hedelmää lajinsa mukaan.

Tule kuulemaan toivosta, joka Jumalan Sanan mukaan meillä on tämän kaaoksen keskellä. Tätä aikaa kutsutaan ennalleen asettamiseksi. Voisi sanoa myös niin, että Jumala armossaan auttaa meitä oikaisemaan kurssiamme, ettemme navigointivirheiden vuoksi joudu ihan muualle kuin mihin uskomme, vaan pääsemme turvallisesti perille sekä täyttäisimme meille Jeshuan jättämän tehtävän tehdä kaikki kansat Hänen opetuslapsikseen.

Jumala on fiksumpi kuin me!


Lisätiedot kokouksista (pdf)Brad Scott on kotoisin Missourista USAsta. Hän on opettanut Raamattua luennoiden ympäri maailmaa vuodesta 1971 lähtien heprealaisesta näkökulmasta, unohtamatta kuitenkaan myös tieteen näkökulmaa. Hän on Raamatun ajan heprean ja kreikan kielten asiantuntija sekä ammattimuusikko ja stand-up koomikko.

Wildbranch Ministry
wildbranch.org

1 kommentti:

  1. In English. Brad Scott will be teaching in Finland from May 25th to June 1st 2015. God is smarter than us! ;)

    VastaaPoista

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!