torstai 19. maaliskuuta 2015

Auringonpimennys 2015

Kuva: Space.com
Blogimme on rakenteilla...luvassa on runsaasti hyvin mielenkiintoista tuhtia tavaraa raamatullisesta / heprealaisesta tähtitieteestä.

1. Moos. 1:14-15 Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia, ja olkoot valoina taivaanvahvuudella paistamassa maan päälle". Ja tapahtui niin.

Lämpimästi tervetuloa uudestaan lähiaikoina!

P.S. Ei kannata jäädä paitsi huomisen "super kuu-kevätpäiväntasaus" -auringonpimennyksestäkään". Mikäli sääolosuhteet ovat suotuisat. Ursan sivustolla lisää hyödyllistä tietoa ja ohjeet turvallista katsomista varten.

-Danielin Perintö tiimi

Näitä Luojamme merkkejä ja valoja tulemme tässä blogissa tutkimaan.

Päivitys 20.3.2015: Parhaillaan muualla maailmaa jo käynnistynyttä auringonpimennystä (alkaa tuotapikaa Suomen aikaa n. 11.05) voi seurata turvallisesti netistä LIVENÄ vaikka YouTubesta:Päivitys 21.3.2015: Fäärsaarilla eilinen auringonpimennys oli täydellinen. Tässä yksi upeimmista videotaltioinneista "timanttisormuksineen". Tulemme käsittelemään myöhemmin erikseen niitä syitä miksi juuri tämä auringonpimennys oli hyvin harvinainen.

1 kommentti:

Ainoastaan asialliset kommentit hyväksytään. Noudatathan ystävällisiä tapoja. Jos kirjoitat anonyyminä niin jonkinlaisen nimen merkitseminen kommenttiin olisi suotavaa jotta erottuu muista anonyymeistä. Kiitos!